Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään neljän ottelun voimin. Illalla ratkotaan jo jatkoon menijät sillä jokaisessa otteluparissa pelataan toinen osaottelu.

Ajax – Rapid Vienna:

Valinta: 1 (1,84)

Ajax kohtaa tänään Rapid Viennan kotikentällään. Ensimmäinen osaottelu päättyi 2-2 tasapeliin. Ajax johti ottelua puoliajalla 0-2. Toisella jaksolla Ajaxin ote herpaantui ja Rapid Vienna nousi tasoihin vaikka Stefan Schwab ajettiin ulos suoralla punaisella 60min kohdalla.

Ajax lähtee illan otteluun selvänä suosikkina, mutta hölmöilyyn kotijoukkueella ei ole varaa. Edellisen ottelun työtapaturma on varmasti käsitelty ja tänään notkahduksia ei nähdä. Kotijoukkue voittaa ja marssii tästä parista jatkoon.

Apoel Nicosia – FC Midtjylland

Valinta: 1 (2,23)

Kotijoukkue Apoel järjesti ensimmäisessä osaottelussa pienen yllätyksen, kun se voitti Midtjyllandin vieraskentällä numeroin 1-2. Etenkin avausjaksolla Apoel oli selvästi parempi joukkue kentällä.

Apoel lähtee illan kamppailuun hyvistä asetelmista kahden vierasmaalinsa ansiosta. Kotietu on mielestäni tässä parissa varsin merkittävä. Lisäksi Kyprokselle on luvattu tälle päivälle ihan järjetöntä hellettä ja se ei ainakaan tule helpottamaan Tanskalaisia.

Uskon, että Apoel hoitaa ottelun nimiinsä suuren kotiedun ansiosta. Midtjyllandin tarvitsee parantaa peliään todella paljon mikäli se mielii vielä tästä parista jatkoon.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset