Mestarien liigan karsinnat – Unelmana San Siro!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

No jos nyt ihan rehellisiä ollaan en usko yhdenkään karsinnoissa pelaavan joukkueen pääsevän edes märissä päiväunissaan San Sirolle, mutta otsikko oli aika vetävä myöntäkää pois! Tänään haetaan muunmuassa HJK:n seuraavan kierroksen vastustajaa ja onhan noita muitakin matseja.

Aloitetaan savotta sitten vaikka HJK:n tulevasta vastustajasta. Kazakstanilainen Astana ja slovakialainen Maribor kohtasivat viime viikolla ensimmäisessä ottelussa, joka päättyi Marko Sulerin aikaisen maalin ansiosta isännille 1-0. Kaikki on siis tänään auki ja vaikka Maribor onkin tiensä viimeisinä vuosina selvittänyt aina lohkovaiheeseen asti en aliarvioi jo sloveniassa hyvin pelannutta kotijoukkuetta.

1-0 kotivoitto alla on kiimainen tilanne lähteä toiseen osaotteluun ja vaikka alla on vähämaalinen peli en jaksa uskoa toiseen sellaiseen. Tänään mennään nimittäin kovaa ja HJK:n seuraava vastus tulee olemaan Maribor. Ensimmäisessä pelissä pyssyään säästellyt Marcos Tavares ei tänään tule olemaan ihan yhtä kiltillä päällä ja rankaisee ainakin kertaalleen, joten vieraat eivät jää maaleitta!

Maribor +0,5 (1,65)

Molemmat joukkueet tekevät maalin (2,00)

Yli 2,5 maalia (2,29)

Marko Sulerin maalilla Maribor lähtee kamppailuun 1-0 johtoasemassa

Marko Sulerin maalilla Maribor lähtee kamppailuun 1-0 johtoasemassa

Irlannissa 10 kertaa Irlannin liigan voittanut Dundalk FC saa vastaansa Valko-Venäjän liigaa viimeiset vuodet suvereenisti hallinneen BATE:n. BATE oli edeltävällä kaudella mukana Mestarien liigan lohkovaiheessa, joka oli luvussaan jo kolmas kerta. Lohkovaihetta pidemmälle ei BATE kuitenkaan ole koskaan selvinnyt. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Borisov Arenalla päättyi isäntien 2-1 voittoon, mutta Dundalkin saalistama arvokas vierasmaali saattaa aiheuttaa ennakkosuosikki BATE:lle tänään ongelmia.

Dundalk lähtee luultavimmin otteluun puolustuksen kautta ja koittaa jättää BATE:n vierasosuman syntymättä. Ratkaisun irlantilaiset tulevat luultavimmin jättämään toiselle puoliajalle. Betsit rakennetaan pitkälti sen mukaan.

Alle 2,5 maalia (1,70)

1. Puoliajan maalit alle 0,5 (2,60)

Tasapeli (3,25)

Aiheeseen liittyvät uutiset