Mestarien liigan keskiviikon 29.7 vihjeet!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

Ja sitten jatketaan illan Mestarien liigan betseillä. Eilinen ei mennyt ihan lapaan, kun ainoastaan Panathinaikos uiskenteli vihjeistä haaviin. Tänään on kuitenkin taas paljon pelattavaa, joten isketään niihin kiinni! Jos et vielä ole lukenut aikaisemmin julkaistuja vihjeitä HJK:n matsiin, niin löydät ne TÄÄLTÄ.

Aloitetaan heti isojen kertoimien haistelu, kun lähdetään Wieniin, jossa viime kaudella Klubille pudonnut Rapid Vienna saa vastaansa Mestarien liigassa lähes poikkeuksetta pelanneen Ajaxin. Viennalla on kotonaan aika huikea 19 ottelun voittoputki päällä, joka selkeästi nostaa itävaltalaiset tämän ottelun ennakkosuosikiksi.

Ajaxia ei kuitenkaan koskaan sovi aliarvioida ja myös Viennan sunnuntainen ottelu kannattaa huomioida rasituksen kannalta. Tänään tullaan näkemään maaleja ja Ajax lähtee ottelusta voittajana.

Ajax -0,5 (2,75)

Yli 2,5 maalia (2,00)

Toinen mielenkiintoinen kamppailu käydään skotlantilaisen Celticin, sekä azerbaijanilaisen Qarabagin välillä. Celtic selvitti tiensä jatkoon selkein lukemin 6-1 Stjarnanista ja Qarabag joutui tiukoille makedonialaisen Rudarin kanssa edeten lopulta jatkoon maalein 1-0.

Selkeissä maalintekovaikeuksissa kylpevä Qarabag ei lähde myöskään helpoimpaan rakoon niiden kanssa kamppailemaan. Celticin materiaalietu iskee tässä parissa vielä 100-0 taululle, joten betsitkin ovat aika pirullisen selkeät.

Celtic -1,5 (2,25)

Aiheeseen liittyvät uutiset