Mestarien liigan lohkopaikoista taistelu alkakoon!

Mestarien liigan karsinnat | Vvihjeet.com

Mestarien liigan lohkopaikoista aloitetaan tänään taistelu viiden kamppailun voimin. Tarjolla on valtava määrä pelattavaa ja selkeitä kohteita on kaivettu kissojen ja koirien kanssa. Pidemmittä puheitta on varmasti parempi siirtyä päivän Mestarien liiga -vihjeisiin!

Astana – APOEL

Valinta: Astana -0,5 (2,13)

Klubin traagisesti pudottanut Astana jatkaa unelmansa jahtaamista, kun kyproslainen APOEL saaapuu vieraaksi Kazakstaniin. Jo kamppailu Klubia vastaan todisti sen, että Astanassa tehdään kaikki sen eteen jotta vierailla olisi mahdollisimman vaikeaa pelata. Lasereiden ja rumpuryhmien saattelemana uskotaankin otteluparin avausvoiton menevän Astanalle.

Astana on paukuttanut maaleja kovalla sykkeellä kotipeleissään, joten helppoa ei tosiaan kyproslaisilla tule olemaan. APOEL lähtee varmasti hakemaan tulosta, jonka avulla ratkaisu tehdään vasta kotona. Lopputulos lienee 1/2 – 0.

Lazio – Leverkusen

Valinta: Leverkusen -0,5 (2,62)

Surkeaa harjoituskautta pelaava Lazio saa tänään vastaansa tehokkaasta hyökkäyspelistään tunnetun Leverkusenin. Lazio ei ole voittanut yhtäkään kauteen valmistavasta ottelusta ja erityisesti maalinteossa on ollut ongelmia. Tähän kun ynnätään vielä karmea puolustuspelaaminen, voi kyyti olla jäätävän kylmää Leverkusenilta.

Leverkusenin voittoon riittää luottoa. Vahhva ja tasapainoinen pelaaminen vakuuttaa ja saksalaiset pyyhkivätkin illalla italiaanoilla nurmea. Aivan mahtava kerroin on pakko hyödyntää!

Manchester United – Club Brugge

Valinta: Puoliaika/Lopputulos 1/1 (1,61)

Manchesterin ylpeys joutuu selvittämään tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen karsintojen kautta. Arpaonni suosi englantilaisia kuitenkin parhaalla mahdollisella tavalla, kun korista nousi vastustajaksi Belgian pääsarjassa pelaava Club Brugge. Kotiottelu on pakko hoitaa ja tätä on varmasti myös Louis van Gaal painottanut miehillensä.

Hyvä kerroin kelpaa lapulle. Tällä triplalla suunnataan kohti iltaa. Muistakaa myös päivän tuplaus. Mikäli ette ole vielä käyneet lukaisemassa niin pääsette siihen TÄSTÄ.

Aiheeseen liittyvät uutiset