Mestarien Liigan lohkovaihe jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla!

Mestarien Liigan lohkovaihe potkaistiin eilen ryminällä käyntiin ja sama meno jatkuu tänään, kun ohjelmassa on jälleen kahdeksan ottelua.

Dynamo Kiev – Porto

Valinta: Porto, tasapeli ei vetoa (1,80) / Porto (2,65)

Kotijoukkue Dynamo Kiev on aloittanut kautensa kotimaan liigassa loistavasti. Joukkue johtaa Venäjän liigaa seitsemän otteukierroksen jälkeen. Kiev ei ole hävinnyt sarjassa kertakaan ja päästettyjä maaleja on vain kaksi kappaletta.

Vierasjoukkue Porto on aloittanut kautensa hyvin kotijoukkueen tapaan. Neljän kierroksen jälkeen kasassa on kymmenen pistettä ja sarjan piikkipaikka Portugalin liigassa.

Porto ei ole hävinnyt Dynamolle Ukrainassa kuuteen edelliseen otteluun, joten joukkue varmasti tietää miten Ukrainassa menestytään.

Porton valmentaja Julen Lopetegui on tänään katsomossa toimitsijakiellon takia. Valmentajan lisäksi toppari Marcano on pelikiellossa.

Porton Kamerunilainen hyökkääjä Vincent Aboubakar on osunut jo neljä kertaa kotimaan sarjassa, joten Kiev saa olla tänään tarkkana tämän miehen kanssa.

Pelistä on lupa odottaa vähämaalista sillä molemmat joukkueet ovat puolustaneet hyvin. Kievin kotiedusta huolimatta Porto on omissa papereissani ottelun suosikki eikä vieraille tarjottua kerrointa voi yksinkertaisesti ohittaa. Tasapelin varmistus on tässä ottelussa kohdillaan, mutta myös vieraiden suoraan voittoon sijoitetaan pelimerkkejä.

Muut valinnat:

Olympiakos – Bayern München yli 2,5 maalia (1,85)

Roma – Barcelona yli 2,5 maalia (1,75)

Aboubakar tekee maalin (3,25)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset