Mestarien liigan puolivälierien huipennus lähestyy – voita matka jalkapallon EM-välieräotteluun!

Mestarien liiga

Mestarien liigan puolivälierät huipentuvat tiistain ja keskiviikon aikana, kun ratkaistaan välieriin selviävät joukkueet. Voit voittaa myös matkan jalkapallon EM-välieräotteluun!

Mestarien liigassa eletään todella jännittäviä aikoja, kun mukana on enää kahdeksan joukkuetta. Puolivälierien avausosat jättivät kaiken auki toiselle viikolle, joten luvassa on aivan uskomattoman hienot näytelmät.

Ennakolta huikein pari Real Madrid – Manchester City ei jättänyt ketään kylmäksi, sillä avausosa päättyi Madridissa hurjan otatuksen jälkeen lukemiin 3-3. Näin ollen kaikki ratkeaa keskiviikkona Manchesterissa. Myös toinen jättiläisten kohtaaminen päättyi tasapeliin, kun Arsenal ja Bayern München tasasivat pisteet Lontoossa lukemin 2-2.

Toisella puolella kaaviota ei tasapelejä nähty, mutta silti kaikki on vielä täysin auki. Barcelona haki todella kovan voiton Pariisista, mutta 3-2-voitto ei tarkoita vielä mitään toiseen osaan. Atlético Madrid oli ainoa kotijoukkue, joka onnistui voittamaan avausosan, kun se kaatoi Dortmundin 2-1. Seuraavaksi pelataan kuitenkin Saksassa, joten Dortmundille voittaminen tuskin on minkäänlainen mahdottomuus, joten voitanee todeta, että jokainen pari on totaalisen auki.

Mestarien liigan puolivälierien kunniaksi voit voittaa matkan jalkapallon EM-kisojen välieriin. Kyseessä on huima urheilumatka kesän halutuimpaan turnaukseen. Lue lisätiedot täältä!

Mestarien liigan puolivälierien ohjelma:

Ti 16.4 klo 22:00 Dortmund – Atlético Madrid
Ti 16.4 klo 22:00 Barcelona – PSG
Ke 17.4 klo 22:00 Manchester City – Real Madrid
Ke 17.4 klo 22:00 Bayern München – Arsenal

Aiheeseen liittyvät uutiset