Mielenkiintoinen Coolpickz -lauantai

Lauantain Liiga-kierros laittaa käyntiin viikonlopun Coolpickz -kierroksen jääkiekon osalta. Mukana kierroksella on mielenkiintoisia kamppailuja, joissa panokset alkavat olla kevättä kohden jo suuria. Playoff-paikoista käydään tällä hetkellä kovaa kamppailua sekä Suomessa että Ruotsissa ja tällä kierroksella saatetaankin nähdä jo suhteellisen ratkaisevia liikkeitä niiden suhteen. Otamme käsittelyyn Liigan huippukamppailun JYP – TPS sekä NHL:n puolelta mielenkiintoisen Dallas – Boston -ottelun.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

JYP – TPS

Valinta: 1 ja alle 5,5 maalia (Coolbet: JYP 1,80)

JYP on Liigan kovakuntoisin joukkue ja se onkin kaikilla mahdollisilla kuntopuntareilla mitattuna Liigan kovavireisin nippu. JYP on hävinnyt kahdestakymmenestä edellisestä ottelustaan ainoastaan kolme. JYP:n itseluottamusta lisää entisestään torstaina haettu vierasvoitto mestarisuosikki Tapparalta.

TPS majailee Liigassa toisena, ainakin toistaiseksi. Loukkaantumishuolet ovat turkulaisten piinana, sillä tärkeät laiturit Dave Spina, Curtis Hamilton sekä Erik Thorell puuttuvat tänään TPS:n kokoonpanosta. Tämä on erittäin kova isku, sillä nykykuntoista JYPiä ei vajaalla kokoonpanolla kaadeta, etenkään Jyväskylässä. Ottelun maaliodotusarvo on melko pieni ja TPS:lla tuleekin olemaan tänään suuria vaikeuksia yllättää JYP-maalia vartioivaa Pekka Tuokkolaa.

Dallas Stars – Boston Bruins

Valinta: 2 ja yli 5,5 maalia

NHL:n sunnuntain päiväottelussa Dallas isännöi Bostonista saapuvia vieraitaan. Ottelun mielenkiintoa lisää se, että molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä taistelussa pudotuspelipaikoista. Dallas on pelannut viime aikoina omia pudotuspelejään, eikä sillä ole varaa tappioihin. Kauden toinen alisuorittaja Boston on sen sijaan myös herännyt taisteluun playoff -paikoista viime aikoina keräten lännen vieraskiertueeltaan tärkeitä voittoja.

Boston on voittanut viisi ottelua edellisestä kuudesta pelistään. Kotijoukkue Dallasilla on alla kaksi kotivoittoa, mutta vastustajina ovat olleet heikko Arizona sekä Tampa Bay, joka on yksi kauden suurimmista alisuorittajista. Dallas on erittäin kuriton joukkue ja maaleja tullaan tässä kamppailussa näkemään molemmissa päissä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina runsasmaalisia otteluita ja myös joukkueiden keskinäiset ottelut viime vuosilta ovat olleet maalimääriltään suuria. Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvin tasaiset, joten Coolpickzin tarjoama kerroin 3,20 maistuu.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle 5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset