Miesten Superpesis palaa juhannustauolta!

Pesäpallo | Vvihjeet.com

Kansallispelimme pääsarjassa Superpesiksessä tahkotaan tänään neljä ottelua. Kierros vaikuttaa etukäteen – Vimpeliä lukuun ottamatta – melko tasaiselta, mutta pari erinomaista peli-ideaa joukkoon mahtuu.

Pohjanmaan hegemoniakamppailussa Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi saapuu hieman odotuksia heikommin kevätkautensa pelannut Seinäjoen JymyJussit. Kotijoukkueen alkukausi on sen sijaan sujunut valtavissa ongelmissa, eivätkä edes jokeri Jere Dahlströmin kotiutukset ole auttaneet Kossua keräämään kuin 2 pistettä.

Seinäjoella on kamppailussa materiaalietu, ja uskon joukkueen hiljalleen saavan koneita kunnolla käyntiin. Kärjestä löytyy tehokkuutta mm. tähtihankintojen Veli-Pekka Yli-Hirvelän ja Antti Kuusiston muodossa.

Lisäksi sääennuste lupailee Ilmajoelle melko hyvää lyöntikeliä, joten jokeri Jukka-Pekka Vainionpään kotiutukset tulevat tekemään tuhoja. Vetolapulle valitaan JymyJussien vierasvoitto maukkaalla 2.20 kertoimella.

Tämän lisäksi lapulle juonitaan myös sarjakolmosen Joensuun Mailan vierasvoitto Kiteen Pallosta kertoimella 1.98. JoMa oli loistavassa iskussa ennen taukoa hakien mahtavan vierasvoiton Vimpelistä, ja joukkue jatkanee tänään siitä mihin se ennen taukoa jäi.

Aiheeseen liittyvät uutiset