Mikko Ilosen Open -jahti hyvin käynnissä Skotlannissa

Mikko Ilonen avasi Scottish Openin komeasti tuloksella 71 (-1). Hän lähtee toiseen kierrokseen sijalta T11 ja pelillä, joka tuntuu tällä hetkellä vievän viikko toisensa jälkeen voittokamppailuun ainakin viikonlopun alkajaisiksi.

Scottish Openista neljä parasta pelaajaa ilman pelipaikkaa ensi viikon The Open Championshipiin tulee lunastamaan paikan. Edellytyksenä on sijoittuminen kahdentoista parhaan joukkoon. Sama juttu oli viime viikolla, mutta Ilonen jäi rajasta kahden lyönnin päähän.

Myös Mikko Korhonen (+1 kesken toisen kierroksen) sijalla 46 ja Roope Kakko sijalla 60 tavoittelevat paikkaa Openiin. Scottish Open on samalla yksi European Tourin rahakkaimmista turnauksista täynnä maailmantähtiä. Panoksena on siis myös iso määrä world ranking pisteitä ja tärkeitä euroja.

Mikko Ilosen osalta iltapäivän peliin löytyy kohde Coolbetin tarjonnasta. Ilosen voitto toisella kierroksella ranskalaisesta Julien Quesnesta tarjoaa palautuksen 1.80 kertaisesti. Ilosen kokemus links -kentillä on eri tasoa ranskalaisen kanssa ja nyt jos koskaan lahtelainen on nälkäinen pelaamaan kovan kierroksen!

Coolbet -kertoimet:

Aiheeseen liittyvät uutiset