MLB 1.6: Kesäkuu käyntiin kahdella overilla!

MLB-kaudesta on pelattu kohta jo 1/3 ja joukkueiden todellisista voimasuhteista alkaa saada pientä käsitystä. Jatkamme MLB-betsejä tänään kahden kohteen voimin.

Toukokuun vetojen seuranta

MLB-betsien seuranta aloitettiin testimielessä toukokuun puolessa välissä. Aloitimme vedot 300€ suuruisella pelikassalla. Maksimipanokseksi määriteltiin 3% pelikassasta eli toisin sanoen 9€.

Tällä hetkellä pelikassassa on toukokuun baseball-vetojen jälkeen 299,54€ eli toukokuussa hävittiin 0,46€ ja näin ollen vetojen palautus oli 99,71%.

Aloitamme kesäkuun seurannan tänään ja pyöristämme alkukassan jälleen 300€ kuukauden alussa. Nyt vetojen seuranta tulee olemaan koko kuukauden mittainen ja tavoitteena on tietenkin kääntää vedot voiton puolelle.

Kesäkuun ensimmäiset MLB-valinnat

Kesäkuun baseball-vedot avataan kahdella over-kohteella.

Los Angeles Angels – Minnesota Twins

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,89)

Angels lähtee hastamaan Twinsin kotikentällään. Angelsilla on alla kaksi voitokasta ottelua Bravesista, mutta suoraa voittoa ei uskalla tänään kotijoukkueelle pelata sillä Alex Meyer on tänään syöttökummulla.

Twins on neljän ottelun tappioputkessa. Twinsin suurimmat ongelmat ovat kohdistuneet syöttäjiin sekä puolustuspeliin sillä joukkueelle on isketty neljässä edellisessä ottelussa peräti 48 juoksua.

Seattle Mariners – Colorado Rockies

Valinta: yli 8,5 juoksua (1,80)

Mariners on palannut voittokantaan vaikean jakson jälkeen. Seattle on vienyt nimiinsä tämän sarjan kolme edellistä ottelua. Neljäs perättäinen voitto saattaa olla tänään kovan työn takana sillä kotijoukkueen syöttöringin valtaa epävarmasti esiintynyt Yovani Gallardo.

Rockiesin vireystila onkin täysin päinvastainen kuin kotijoukkue Marinersilla. Joukkueella on viidestä edellisestä ottelusta vain yksi voitto, joten juna pitäisi kääntää raiteilleen nopeasti. Tänään siihen saattaisi olla mahdollisuus Gallardon epävarmuuden ansiosta.

Tästä Coolbetin MLB-kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset