MLB 1.6: Miami Marlins – Pittsburgh Pirates

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Eiliset MLB-betsit päättyivät lopulta 3/4 tulokseen, kun Philliesin ja Nationalsin väliseen otteluun isketty over jäi yhtä juoksua vajaaksi. Tänään tulosta lähdetään hakemaan Marlins – Pirates ottelusta.

Marlins – Pirates

Valinta: Pirates (1,92)

Vierasjoukkue Pirates voitti tämän ottelusarjan ensimmäisen ottelun peräti 0-10, mutta Marlins tasasi tilit eilen, kun se nappasi 3-1 voiton Marlins Parkilla.

Marlins heittää tänään syöttökummulleen Adam Conleyn ja se saattaa tietää hankaluuksia kotijoukkueelle. Conley ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.15 mikä ei ole varsinainen katastrofi. Conley on kuitenkin päästänyt neljässä edellisessä ottelussaan peräti 13 juoksua. Lukema on hieman huolestuttava sillä juoksut on tehty alle 20 syöttövuoron aikana. Conleylle on isketty vähintään seitsemän osumaa neljässä edellisessä ottelussaan.

Pirates lähtee hakemaan voittoa Jonathon Niesen johdolla. Niese on ollut vahvassa vedossa kolmessa edellisessä ottelussaan ja miehen ERA on painunut alaspäin mukavalla vauhdilla. Nieselle on isketty näissä kolmessa edellisessä ottelussa vain neljä juoksua, joten alkukauden murheet näyttäisivät olevan taakse jäänyttä elämää.

Niese voittaa tänään Conleyn syöttökummulla ja myös Piratesin hyökkäyspeli vaikuttaa olevan paremmassa tikissä, kuin Marlinsilla. Marlins ei ole ollut erityisen vahva kotiluolassan, joten kotietu ei ole tässä ottelussa ratkaisevassa asemassa. Piratesille tarjottu (1,92) kelpaa peleihin mainiosti ja siihen tartutaankin tänään kiinni!

Muut valinnat:

Kansas City – Tampa Bay Rays yli 7,5 juoksua (2,00)

Rockies -1,5 (1,90)

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

MLB-kohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset