MLB 10.4: Kansas City ensimmäistä kertaa Kauffman Stadiumille!

Eiliselle MLB-kierrokselle iskettiin vain yksi betsi, mutta illan ainoasta valinnasta napattiin osuma ja se on tärkeintä. MLB-pelit jatkuvat tänään mukavalla 10 ottelun kierroksella.

Kansas City – Oakland Athletics

Valinta: Kansas City (1,88)

Kansas City pelaa tänään ensimmäistä kertaa kotikentällään, Kauffman Stadiumilla. Samalla KC käynnistää kahdeksan pelin mittaisen kotiputken. KC pelaa kolme ensimmäistä otteluaan juuria Oaklandia vastaan.

Kotijoukkueen syöttökummun valtaa tänään Ian Kennedy. Kennedy ei ollut parhaimmillaan kauden avausottelussaan sillä Twins iski miehelle viiden syöttövuoron aikana kolme juoksua. Kennedyn ja KC:n kannalta hyvä asia on se että miehen peli parani koko ajan ottelun edetessä.

Vierasjoukkue Oaklandin syöttäjänä aloittaa Jharel Cotton, joka epäonnistui pahasti kauden avauksessa. Cottonille pommitettiin neljän syöttövuoron aikana peräti viisi juoksua ja näin ollen miehen ERA on tällä hetkellä karmea 10.38.

Kansas City on Oaklandia laadukkaampi joukkue ja kotietu kääntää ottelua entisestään kotijoukkueen suuntaan. Myös syöttäjien taisto menee mielestäni Kansas Citylle, joten kotijoukkueen voitto (1,88) kertoimella kelpaa peleihin mainiosti.

Muut valinnat:

Giants – Diamondbacks, yli 7,5 juoksua (1,80)

Phillies – Mets, alle 7,5 juoksua (2,05)

MLB-betsit sisään Coolbetilla!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset