MLB 11.5: Atlanta Braves – Philadelphia Phillies

MLB -betsejä jatketaan taas tänään ja tarjolla on jälleen kerran hieno kattaus pelattavaa. Tänään lyömme tiskiin ison kasan kohteita, mutta päähuomiomme kiinnittyy Atlanta Braves – Philadelphia Phillies otteluun.

Atlanta Braves – Philadelphia Phillies

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,92) / Phillies (1,90)

Kotijoukkue Braves on tällä hetkellä surkeassa vireessä. Joukkue rämpii tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa ja joukkue on voittanut kauden 17 kotiottelustaan vain yhden mikä alkaa olla jo varsin käsittämätöntä.

Braves lähettää tänään syöttökummulleen Jhoulys Chacinin, jonka edellinen ottelu meni täysin vihkoon. Chacinille iskettiin neljän syöttövuoron aikana peräti seitsemän osumaa ja yhteensä kahdeksan juoksua. Chacinin aiemmat ottelut eivät ole olleet samanlaisia katastrofeja, mutta mitään huippuesityksiä ei mieheltä olla nähty.

Vierasjoukkue Phillies on avannut kautensa pirteästi ja joukkue liitelee tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Phillies voitti eilen sarjan ensimmäisen ottelun lukemin 2-3.

Philliesin syöttökummulla aloittaa tänään Jerad Eickhoff, joka ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.21. Eickhoff on aloittanut kautensa kelvollisesti vaikka mies on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua. Miehen ERA on korkea yhden surkean pelin johdosta, joten sitä ei kannata katsella liikaa.

Braves on asetettu ottelussa jostain syystä jopa ennakkosuosikin asemaan ja tätä me emme allekirjoita alkuunkaan. Atlantan vire on tällä hetkellä surkea, kun puolestaan Phillies on mukavassa vedossa. Myös syöttäjien taisto kääntyy tänään Philliesen puolelle, joten myös tämä asia puoltaa Philliesin (1,90) kerrointa.

Pelaamme tähän kohteeseen Philliesin voiton sekä yli 7,5 juoksua vedot. Eickhoff on lopulta hieman epävarma kortti ja näin ollen myös Braves kykenee varmasti tekemään muutaman juoksun vaikka se ei voittoon riitäkkään.

Muut valinnat:

Yankees – Kansas City yli 7,5 juoksua (1,87)

Nationals – Tigers yli 6,5 juoksua (1,64)

Marlins – Brewers yli 8 juoksua (1,71)

MM-kisojen isoin betsivoitto palkitan PS4 -konsolilla

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

PS4 -kisaan mukaan tästä!

24hBetille tästä!

Veikkaushuoneelle tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset