MLB 11.6: Kolmella kohteella sunnuntain kimppuun!

MLB -betsejä jatketaan tänään mahtavan baseball -sunnuntain kunniaksi. Pelejä on tuttuun tapaan suhteellisen paljon tarjolla ja näin ollen löysimmekin muutaman mukavan kohteen vetolapuille.

St.Louis Cardinals – Philadelphia Phillies

Valinta: Cardinals (1,72) / Cardinals -1,5 (2,45)

Cardinals on vienyt ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä. Cardinalsin syöttökummulla aloittaa tänään Adam Wainwright joka suli pahasti edellisessä startissaan Cincinnatia vastaan. Ennen tätä huonoa starttia, Wainwright oli päästänyt viidessä edellisessä pelaamassaan ottelussa vain yhden juoksun, joten epäonnistuminen voitanee ristiä ”työtapaturmaksi”.

Phillies on hävinnyt neljä edellistä vierasotteluaan. Vaikka Philliesin kummulla aloittaa Aaron Nola niin emme jaksa uskoa vierasjoukkueen voittoon tänäänkään.

Seattle Mariners – Toronto Blue Jays

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,76)

Marinersin ja Blue Jaysin kahdessa edellisessä kohtaamisessa on nähty kuusi juoksua ja molemmat joukkueet ovat napanneet yhden voiton. Tänään overin raja on isketty meidän mielestämme aika alas sillä syöttöringissä aloittavat James Paxton sekä J.A Happ. Etenkin Happin alkukausi on ollut hankala ja miehen ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 5.33.

Paxton on ollut hyvässä vireessä alkukaudella, mutta edellinen ottelu herätti paljon kysymysmerkkejä. Kannattaa myös huomioida, että Paxton on heittänyt kolmessa edellisessä ottelussaan vain 5 syöttövuoroa per peli.

Tästä Coolbetin MLB-kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset