MLB 12.5: Angels – Cardinals

Viime yön MLB-betsit menivät sen verran kehnosti, että tälle illalle jäi hurjasti parannettavaa. Näistä ohivedoista ei kannata kuitenkaan masentua sillä niitä tulee kauden aikana väkisinkin. Tämän yön kierrokselta poimimme pelattavaa Angels – Cardinals ottelusta.

LA Angels – ST. Louis Cardinals

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,78)

Kotijoukkue Angels lähtee katkaisemaan tämän yön ottelussa viiden ottelun mittaista tappioputkeaan Angels Stadiumilla. Lisäksi Angels on onnistunut voittamaan vain kaksi kymmenestä edellisestä ottelustaan.

Kotijoukkueen syöttökummulla aloittaa tänään Jered Weaver , jonka ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.27. Weaver heitti edellisessä pelaamassaan ottelussa hyvin vaikka tuloksena olikin 2-4 tappio Tampa Bay Raysille.

Ennen Rays peliä Brewers pommitti Weaverille peräti seitsemän juoksua ja 11 osumaa, joten miehen taso vaihtelee otteluiden välillä aika lailla.

Vierasjoukkue Cardinals on voittanut sarjan kaksi ensimmäistä ottelua eikä kolmas perättäinen voitto ole tänään kaukana. Cardinalsin syöttinkiin astelee tänään kokenut 34-vuotias Adam Wainwright, jonka ERA on ennen illan ottelua 6.30.

Wainwrightin alkukausi ei ole ollut hyvä muttei myöskään mikään katastrofi. Mies on napannut seitsemästä pelaamastaan ottelusta neljä voittoa, mutta toisaalta hän on päästänyt vähintään kolme juoksua jokaisessa pelaamassaan ottelussa.

Angels rämpii tällä hetkellä aika pahasti eikä kuudes perättäinen tappio olisi kovin suuri yllätys. Angels pystyy kuitenkin hyvään hyökkäyspeliin kaiken osuessa kohdilleen, joten tästä syystä vieraiden voittoa ei uskalla tänään kuitenkaan pelata.

Cardinals on ennakkosuosikki vahvan hyökkäyspelinsä ansiosta, mutta Wainwrightin kohdalla leijailee pieniä kysymysmerkkejä ja se tasaa ottelun asetelmia jonkin verran. Yllä olevat seikat huomioden yli 7,5 juoksun näkeminen on tänään hyvinkin todennäköistä ja näin ollen kyseinen veto poimitaan tänään lapulle.

Muut valinnat:

Diamondbacks – Giants alle 8,5 juoksua (1,76)

MLB-betsit talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset