MLB 12.6: Joukkueiden juoksurajat mukaan Coolbetin pelilistoille!

Coolbet kertoi meille MLB:n ystäville tänään iloisia uutisia, kun joukkueiden juoksurajat lisättiin mukaan MLB -pelilistoille. Tästä innostuneesta meidän vetolapuilta löytyy tänään vetoja juurikin näistä uusista kohteista.

Pittsburgh Pirates – Colorado Rockies

Valinta: Rockies yli 4 juoksua (1,91)

Kymmenestä edellisestä ottelustaan vain kaksi hävinnyt kovavireinen Colorado Rockies vierailee tänään PNC Parkilla. Rockiesin voittoputki katkesi eilen Cubsille kärsityn tappion jälkeen, mutta toisaalta kaikki putket katkeavat joskus.

Rockies on jäänyt kymmenessä edellisessä ottelussaan vain kerran alle neljään juoksuun, joten lyöntipeli on ollut vahvaa, kuten kauden alussa oli odotettavissa.

Piratesin syöttäjänä aloittaa tänään loukkaantumisen jälkeen kentälle palaava Jameson Taillon. Taillonin ERA ennen loukkaantumista oli 3.31, mutta tänään mies joutuu kovaan paikkaan Rockiesin kovaa lyöntiosastoa vastaan.

Uskomme Rockiesin hyvän vireen jatkumiseen ja näin ollen vieraiden yli 4 juoksua (1,91) kelpaa peleihin mainiosti.

New York Mets – Chicago Cubs

Valinta: Cubs yli 3,5 juoksua (1,77)

Myös tässä kohteessa luotetaan vierasjoukkueen juoksuihin etenkin, kun raja on vedetty mielestämme hieman liian alas. Metsin syöttäjä Jacob deGrom pelaa kenties yhtä uransa heikoimmista jaksoista ja kaksi edellistä ottelua ovat olleet suorastaan surkeita.

deGromille on isketty kahdessa edellisessä pelissä peräti 15 juoksua ja kun huomioimme, että mies on syöttänyt molemmissa otteluissa vain 4 syöttövuoroa niin vaikeuksia on ollut hurjasti.

Mets on ollut kelpo vireessä viime aikoina, mutta on vaikea uskoa, että Cubs jää tässä pelissä alle neljään juoksuun deGromin vireystilan ansiosta.

Los Angeles Angels – New York Yankees

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,87)

Yankees on tällä hetkellä yksi MLB -sarjan kuumimmista joukkueista. Yankees liitelee viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue on iskenyt kahdessa edellisessä ottelussaan häkellyttävät 30 juoksua.

Angelsin aloittava syöttäjä Alex Meyer on aloittanut kautensa vahvasti, mutta pystyykö hän pysäyttämään Yankeesin hurjassa iskussa olevan lyöntikaluston? Siihen tarvitaan kova suoritus, mutta se on toki mahdollista.

Yankeesin syöttökummun valtaa Masahiro Tanaka, jonka kausi on ollut haastava ja miehen ERA näyttää lukemaa 6.55. Tanakan pelaaminen aiheuttaa hieman harmaita hiuksia Yankees -leiriin ja näin ollen vierasvoittoa ei uskalla pelata suoraan.

Yli 8,5 juoksun raja tuntuu tällä hetkellä aika maltilliselta ja tämä kohde napataan lapulle kelvollisella (1,87) kertoimella.

Tästä Coolbetin MLB-kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset