MLB 14.4: Rockies ja Giants kohtaavat Coors Fieldillä!

Baseball | Vvihjeet.com

Rockies ja Giants iskevät tänään yhteen Coors Fieldillä kolmatta kertaa peräkkäin. Giants voitti ensimmäisen kohtaamisen, mutta eilen kotijoukkue nappasi voiton hurjan tulituksen jälkeen. Ottelu päättyi lopulta 10-6 Rockiesin hyväksi.

Rockies – Giants

Valinta: Giants (1,90)

Colorado Rockies lähtee metsästämään tänään toista perättäistä voittooan, kun Giants saapuu Coors Fieldille kylään. Rockiesin syöttökummulla astelee Jorge De La Rosa, jonka alkukauden esitykset ovat olleet heikkoja.

De La Rosalle on isketty kahdessa edellisessä ottelussa peräti 12 juoksua vaikka mies on syöttänyt vain kahdeksassa vuoroparissa. Tänään vaikeudet tulevat jatkumaan sillä Giantsin lyöntipeli vaikuttaa olevan kovassa kunnossa.

Giants iskee syöttörinkiin Matt Cainin, joka on avannut kautensa huomattavasti paremmin kui De La Rosa. Cain heitti ensimmäisessä ottelusaan kuusi syöttövuoroa ja Dodgers onnistui iskemään näissä vuoropareissa vain kaksi juoksua.

Coors Field on kenttä, jossa juoksuja voidaan odottaa jokaisessa ottelussa. Tänään overin raja on jälleen hilattu sen verran korkealle, että jätämme sen väliin.

Me hyppäämme tässä ottelussa vieraiden kelkkaan sillä Giantsin voitolle tarjotaan mukavaa (1,90) kerrointa. Molempien joukkueiden lyöntipeli näyttää toimivan mallikkaasti, mutta syöttäjien taistossa Cain on selkeästi De La Rosaa paremmassa vedossa ja se kääntää taiston lopulta Giantsille.

Muut valinnat:

Nationals -1,5 (2,00)

Kansas City (2,08)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset