MLB 15.5: San Diego Padres – Miami Marlins

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

On aika palata MLB-betsien pariin pienen huilin jälkeen vaikka jalkapallon EM-kisat ovatkin käynnissä. Tänään meille tarjoillaan iso kierros, josta löytyy hyviä kohteita enemmänkin. Illan pääveto isketään tällä kertaa San Diego Padres – Miami Marlins otteluun.

San Diego Padres – Miami Marlins

Valinta: Marlins (2,05)

Illan pääbetsimme isketään Petco Parkilla pelattavaan San Diego Padresin ja Miami Marlinsin väliseen otteluun. Padres on hävinnyt tämän ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua ja lisäksi joukkueen tappioputki on venähtänyt jo neljän ottelun mittaiseksi.

Padres heittää tänään syöttökummulleen Luis Perdomon. Perdomon ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 9.50 minkä lisäksi miehen kolmen edellisen ottelun suoritukset ovat olleet heikkoja.

Perdomolle on isketty kolmella edellisessä ottelussa peräti 15 juoksua. Lisäksi miehelle on kertynyt näissä kolmessa ottelussa vain 11 syöttövuoroa, joten esitykset ovat olleet lähes katastrofaalisia.

Vierasjoukkue Marlins on aloittanut tämän sarjan kahdella voitolla ja joukkue hakeekin tänään jatkoa voittoputkelleen. Marlinsin hyökkäyspeli on toiminut kahdessa edellisessä kamppailussa mainiosti sillä joukkue on onnistunut iskemään peräti 18 juoksua tauluun.

Marlins asettaa tänään syöttörinkiinsä Justin Nicolinon, joka hakee parannusta edellisen ottelun suoritukseensa. Nicolino pelasi edellisessä ottelussa Arizonaa vastaan kenties kauden heikoimman pelinsä, mutta Marlins onnistui voittamaan ottelun siitäkin huolimatta.

Nicolinon ERA on tällä hetkellä 4.76, mutta tämä lukema hämää hieman sillä pelkästään edellisen ottelun vaisu esitys nosti lukua reilusti ylöspäin. Nicolino ei ole loistanut, mutta romahduksia ei ole tullut missään ottelussa.

Marlins on asetettu ottelussa altavastaajan asemaan ja me emme allekirjoita tätä laisinkaan edellä mainittujen syiden takia. Marlinsin voitolle tarjoillaa tällä hetkellä mukavaa (2,10) kerrointa ja näin ollen me iskemme siihen kiinni hymyssä suin.

Muut valinnat:

Angels – Twins yli 8,5 juoksua (2,00)

Giants – Brewers yli 6,5 juoksua (1,71)

Red Sox – Orioles alle 9,5 juoksua (1,85)

MLB-betsit sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset