MLB 15.5: Tampa Bay Rays – Oakland Athletics

Lauantain MLB-valinnat venyivät tällä kertaa yön puolelle, mutta ei anneta sen häiritä. Yön peleistä löytyi vielä mukavasti pelattavaa ja tällä kertaa pääbetsi poimitaan Tampa Bay Rays – Oakland ottelusta.

Tampa Bay Rays – Oakland Athletics

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,68)

Tampa Bay Rays kohtaa tänään kotonaan heikosti viime aikoina esiintyneen Oaklandin. Oakland onnistui katkaisemaan viiden ottelun tappioputkensa tämän ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa, joten Rays haluaa varmasti palata voittojen takaisin voittojen tielle.

Kotijoukkueen syöttäjänä aloittaa Matt Andriese, jonka kauden ensimmäinen ottelu päättyi voitokkaasti hyvän esityksen jälkeen. Andriese on pelannut kuitenkin vain yhden ottelun, joten ihan kaikkea ei voi laskea yhden onnistuneen suorituksen varaan.

Vierasjoukkue Oakland lähettää tänään kummulle Kendall Gravemanin, jonka kauden alku on ollut hankala. Miehen ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 5.74. Edellisessä ottelussa Baltimore pommitti Gravemanin vaihtoon kahden syöttövuoron jälkeen. Orioles iski näiden kahden syöttövuoron aikana peräti kuusi juoksua. Gravemanin paikka rotaatiossa alkaa olla vaakalaudalla jos miehen otteet jatkuvat samanlaisina.

Andriesen tasoa ei vielä tiedetä ja kun tähän lisätään Gravemanin sekä Oaklandin kehno vireystila niin yli 7,5 juoksua (1,68) on kelpo valinta tähän otteluun.

Muut valinnat:

Kansas City -1,5 (1,98)

Mariners – LA Angels yli 7,5 (1,81)

MLB-betsit talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset