MLB 15.5: Texas Rangers – Toronto Blue Jays

MLB:n sunnuntaikierrosta pelataan jo täyttä häkää sillä pelejä on käynnissä jo seitsemän kappaletta. Illan pääpoimintamme napataan tänään Rangers – Blue Jays otteluun, joka isketään käyntiin klo 22:05.

Texas Rangers – Toronto Blue Jays

Valinta: Blue Jays -1,5 (1,92)

Kotijoukkue Rangers lähtee tavoittelemaan tänään tämän ottelusarjan toista voittoaan Cesar Ramosin johdolla. Ramos lähtee tavoittelemaan kauden avausvoittoaan sillä miehen kolme ensimmäistä ottelua ovat päättyneet tappioon.

Ramosin ERA näyttää kolmen ottelun jälkeen lukemaa 5.11. Ramos on syöttänyt pelaamissaan otteluissa varsin vähän, mutta siitä huolimatta hänelle on isketty näissä peleissä seitsemän juoksua.

Vierasjoukkue Blue Jays lähettää tänään syöttökummulle Aaron Sanchezin. Sanchez on aloittanut kautensa väkevästi ja miehen era on tällä hetkellä komea 2.58. Sanchez on päästänyt kolmessa edellisessä pelaamassaan ottelussa 21 syöttövuoron aikana vain neljä juoksua, joten mies on ollut loistavassa iskussa.

Syöttäjien taisto kääntyy tänään selkeästi Blue Jaysin hyväksi ja se riittää tänään voittoon sillä vieraiden hyökkäyskalusto onnistuu tekemään tarvittavat juoksut Ramosille. Uskomme vahvasti, että Toronto nappaa tänään toisen voittonsa tässä ottelusarjassa.

Muut valinnat:

Mariners – LA Angels, Yli 7,5 juoksua (1,91)

Cubs – Pirates, Yli 7,5 juoksua (1,95) LIVE

MLB-kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset