MLB 16.5: Oakland Athletics – Texas Rangers

MLB -karkelot jatkuvat tänään yhdeksän ottelun voimin. Me poimimme tällä kertaa pelattavaa kolmeen otteluun ja tänään tarkempaan syyniin otetaan Oakland Athletics – Texas Rangers otteluun.

Oakland Athtletics – Texas Rangers

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,84)

Kotijoukkue Oakland lähtee hakemaan tänään kolmatta voittoaan neljään peliin. Viime yönä Oakland kaatoi Raysin jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 6-7. Kyseessä oli kauden 11 vierasvoitto ja on varsin mielenkiintoista, että Oakland on pelannut paljon paremmin vieraissa kuin kotona.

Athletics lähettää syöttökummulleen Sean Manean, jonka alkakausi on ollut painajaismainen. Edellisessä ottelussa Manealle iskettiin kahden syöttövuoron aikana peräti kahdeksan juoksua ja kun tähän hurjaan juoksumäärään lisätään vielä kymmenen annettua osumaa niin esitys oli suorastaan katastrofaalinen.

Manean kaksi aiempaa ottelua eivät olleet niin huonoja kuin viimeisin esitys, mutta kannattaa muistaa, että miehelle on isketty 12 syöttövuoron aikana 16 juoksua.

Vierasjoukkue Rangers nappasi kaksi maukasta voittoa Blue Jaysistä. Texas on hävinnyt kymmenestä edellisestä ottelustaan vain kolme, joten vieraat ovat olleet kelpo iskussa viime aikoina.

Rangersin kolmannen perättäisen voiton esteenä saattaa hyvinkin olla syöttörinkiin asteleva Derek Holland. Hollandin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 6.09 ja miehen kahden edellisen ottelun esitykset eivät aiheuta riemunhuutoja Rangers leirissä.

Holland on syöttänyt kahdessa edellisessä ottelussa yhteensä neljä syöttövuoroa ja vähäisistä vuoroista huolimatta miehelle on isketty käsittämättömästi 16 juoksua. Hollandin alkukausi oli kelvollinen, mutta nyt on tapahtunut niin paha notkahdus, että sitä on vaikea korjata nopealla aikataululla.

Vierasjoukkue lähtee otteluun kertoimien perusteella altavastaajan asemasta, mutta mielestäni tuo ei pidä aivan paikkaansa. Molempien joukkueiden syöttökummuilla on tänään sen kaltaiset vispaajat, että käytännössä mitä tahansa voi tapahtua. Näin ollen voittaja jätetään kokonaan veikkaamatta ja isketään sen sijaan rahat kiinni yli 8,5 juoksuun mukavalla kertoimella.

Muut valinnat:

Tigers (1,60)

Dodgers – Angels yli 7,5 juoksua (1,90)

MLB-kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset