MLB 18.5: ST.Louis Cardinals – Colorado Rockies

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Viime yön MLB-betsit napattiin komeasti taskuun 3/3 tuloksen jälkeen ja näin ollen kahden edellisen yön saldoksi muodostuu mukava 5/6. Osumista huolimatta meillä ei ole varaa herpaantumiseen ja katseet onkin käännetty jo tänä yönä pelattavaan ST.Louis Cardinals – Colorado Rockies otteluun.

ST.Louis Cardinals – Colorado Rockies

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,81)

Cardinals lähtee hakemaan tänään paluuta voittojen tielle, kun se hävisi eilen sarjan avausottelun, ehkä jopa hieman yllättäen 1-3. Cardinals on voittanut kymmesestä edellisestä ottelustaan puolet, joten esitykset ovat olleet ailahtelevia viime aikoina.

Cardinals iskee tänään syöttökummulleen kokeneen Adam Wainwrightin. Wainwright on päästänyt vähintään kolme juoksua kaikissa tällä kaudella pelaamissaan otteluissa. Wainwrightin edellisen ottelun esitys ei ollut vakuuttava sillä miehelle iskettiin viiden syöttövuoron aikana peräti seitsemän juoksua ja 11 osumaa. Cardinals voitti lopulta kyseisen ottelun, mutta kiitos voitosta kuuluu hyökkäyspään pelaajille.

Vierasjoukkue Rockies on ollut kovassa vireessä viime aikoina sillä joukkue liitelee peräti viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Rockiesin hyökkäyspeli on toiminut voitokkaissa otteluissa mallikkaasti, mutta suurin parannus on nähty syöttökummulla.

Rockiesin syöttökummun valtaa tänään Chris Rusin. Rusinin alkukausi oli mahtava, mutta kahden viimeisen ottelun esitykset ovat olleet suorastaan surkeita. Rusin on heittänyt kahdessa edellisessä pelaamassaan ottelussa yhteensä yhdeksän syöttövuoroa. Miehelle on isketty näiden syöttövuorojen aikana hurjat 11 juoksua ja 23 osumaa, joten Rusinin yllä leijailee suuria kysymysmerkkejä.

Molempien joukkueiden syöttäjät ovat hieman epävarmassa kunnossa ja kun tähän lisätään kovat hyökkäyskalustot sekä Rockiesin viime aikaiset esitykset niin ottelussa tullaan näkemään todennäköisesti reilusti juoksuja. Ottelun juoksulinja on painettu suhteellisen alas ja näin ollen yli 7,5 juoksulle tarjoiltu (1,81) kerroin kelpaa peleihin vallan mainiosti.

Muut valinnat:

Orioles (1,81)

Pirates – Braves yli 6,5 juoksua (1,68)

Yön MLB-kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset