MLB 19.6: Kuopasta ylös ja äkkiä!

On aika korkata tämän viikon MLB-betsit. Vedot ovat menneet viime aikoina pahasti pieleen, mutta vaikeita jaksoja tulee aina eli ei parane luovuttaa vaan kääntää katseet kohti tämän viikon koitoksia.

Chicago Cubs – San Diego Padres

Valinta: Cubs -1,5 (1,92)

Cubs on ollut tähän mennessä yksi kauden suurimmista alisuorittajista. Ongelmia on riittänyt niin hyökkäys kuin syöttöosastollakin. Tästä huolimatta Cubs on Central -divisioonassa toisena eikä divisioonan voitto ole vielä karannut käsistä.

Cubs nappasi edellisestä ottelustaan maukkaan 1-7 vierasvoiton Piratesista, joten lähtökohdat otteluun ovat kelvolliset. Cubsin syöttökummulle astelee Jon Lester, jonka edellisen ottelun esitys oli lupauksia herättävä. Lester on ollut vahva Wrigley Fieldilla ja luotamme siihen, että miehen hyvä vire jatkuu tänäänkin.

Vierasjoukkue Padres on napannut vain yhden voiton kuudesta edellisestä vierasottelustaan. Padres lähettää tänään syöttökummulleen Clayton Richardsin joka palaa entiselle kotistadionnilleen.

Richardsin ERA näyttää tällä hetkellä 4,30 lukemaa eli mies on pelannut kelvollisesti. Richardsin edellinen startti Redsiä vastaan oli loistava, mutta aiemmat ottelut ovat olleet hankalia vaikka suurilta katastrofeilta onkin vältytty.

Uskomme tänään Cubsiin ja Lesteriin, joten napautamme lapulle rohkeasti Cubs -1,5 vedon Coolbetin tarjoilemalla 1,92 kertoimella.

Muut MLB-valinnat

Houston (1,67)

Texas yli 4,5 juoksua (1,80)

Tästä Coolbetin MLB-kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset