MLB 20.4: San Diego Padres -Pittsburgh Pirates !

MLB -betsejä jatketaan tänään, kun yöllä pelataan jälleen kerran paljon pelejä. Yön ”pääpoiminta” on napattu tällä kertaa Padres – Pirates kamppailusta.

San Diego Padres – Pittsburg Pirates

Valinta: Pirates (1,94) / Pirates -1,5 (2,70)

Kotijoukkue Padres on aloittanut kautensa aika odotusten mukaisesti. Joukkue löytyy tällä hetkellä West -divisioonan viimeiseltä paikalta ja joukkue on onnistunut raapimaan tähän mennessä viisi voittoa.

Padresin syöttökummun valloittaa tänään Drew Pomeranz. Pomeranz on aloittanut kautensa varsin mukavasti, kun miehelle on tehty 11 syöttövuoron aikana vain neljä juoksua. Pomeranz pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa Padersin kotikentällä, Petco Parkilla.

Vierasjoukkue Pittsburgh hävisi eilen tämän sarjan ensimmäisen ottelun 5-4 ja joukkue lähtee hakemaan tänään paluuta voittojen tielle Jeff Locken johdolla.

Locke on aloittanut kautensa vakuuttavasti, kun miehelle on isketty kymmenen syöttövuoron aikana vain neljä juoksua. Locke on ollut hieman vaikeuksissa edellisissä Petco Parkilla pelatuissa otteluissa, mutta en anna sille vielä tässä vaiheessa turhan suurta painoarvoa.

Pirates on selkeästi laadukkaampi joukkue, kuin Padres. Syöttäjien taisto on tänään suhteellisen tasainen, mutta luotamme enemmän Lockeen vaikka Pirates on vieraskentällä.

Pittsburghin voitolle tarjoillaan mukavaa (1,94) kerrointa ja me iskemme siihen kiinni. Otamme kokeiluun myös vieraiden kahden juoksun voiton, jolle tarjoillaan peräti (2,70) kerrointa.

Muut valinnat:

Rangers (1,73)

Tampa Bay Rays yli 3,5 juoksua (1,67)

Brewers – Twins yli 8,5 juoksua (1,89)

Aiheeseen liittyvät uutiset