MLB 20.4: Vierasjoukkueet vahvoilla yön kierroksella!

Tänään palataan taas MLB-betsien pariin. Yöllä on jälleen mukava määrä otteluita tarjolla ja kohteista löytyikin muutama hyvä vetoidea.

Texas Rangers – Kansas City

Valinta: Kansas City (1,87)

Texas Rangersin alkukausi on ollut varsin hankala. Rangers on tällä hetkellä American Leaguen West -divisioonassa viimeisenä sijalla ja joukkue on onnistunut nappaamaan tähän mennessä vain viisi voittoa.

Rangers on hävinnyt viisi kuudesta edellisestä ottelustaan. Viimeisimmät tappiot tulivat Oaklandille varsin heikkojen esityksien päätteeksi.

Rangersin syöttöringin valtaa tänään Andrew Cashner. Cashnerin ensimmäinen ottelu päättyi 0-5 tappioon. Mariners iski Cashnerille viiden syöttövuoron aikana neljä juoksua, joten kauden ensimmäinen ottelu jätti paljon kysymysmerkkejä ilmoille.

Vierasjoukkue Kansas City on aloittanut kautensa huomattavasti paremmin kuin Rangers. Kansas City on napannut kuudesta edellisestä ottelustaan peräti viisi voittoa ja joukkueelle on isketty näissä otteluissa vain kuusi juoksua.

Vieraiden syöttökummulla aloittaa tänään Danny Duffy. Duffy on ollut hyvässä vireessä heti alkukaudesta alkaen ja miehen ERA on tällä hetkellä komea 1.80. Duffy on ollut hyvä kaikissa starteissaan tällä kaudella ja uskon saman menon jatkuvan tänäänkin.

Joukkueiden vireystilat osoittavat täysin eri suuntaan ja kun Danny Duffy vie Cashneria syöttökummulla niin vierasjoukkueen voitto 1,87 kertoimella kelpaa vetolapuille mainiosti.

Muut valinnat:

Cardinals (1,80)

Mariners (1,68)

Mets – Phillies yli 5,5 juoksua (1,66)

MLB-betsit talteen Coolbetilla!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset