MLB 20.6: Giantsin vaikeudet jatkuvat SunTrust Parkilla!

Eiliset MLB -betsit paketoitiin 2/3 tulokseen ja täysosuma jäi vain yhden juoksun päähän. Suunta on siis oikea, joten jatketaampa samaa rataa myöskin tänään.

Atlanta Braves – San Francisco Giants

Valinta: Braves (1,87)

Braves kohtaa tänään uudella kotistadionillaan San Francisco Giantsin. Braves on mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa ja tämän lisäksi joukkue on hävinnyt vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Braves vei ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä näytöstyyliin 9-0 lukemin. Bravesin syöttökummulla aloittaa tänään Julio Teheran, joka on löytämässä alkukauden vireensä takaisin. Teheran on päästänyt kahdessa edellisessä SunTrust Parkilla pelaamassaan ottelussa vain yhden juoksun.

Vierasjoukkue Giants on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa ja joukkue on ajautunut jo hurjaan seitsemän ottelun mittaiseen tappioputkeen. Giantsin iltapuhteesta on jälleen lupa odottaa haastavaa, kun Matt Moore astelee syöttöruutuun.

Mooren ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 6.00 ja miehelle on isketty kahdessa edellisessä ottelussa peräti 12 juoksua. Tämän lisäksi mies on hävinnyt viisi edellistä starttiaan.

Emme jaksa uskoa, että Giants piristyisi tänään etenkin, kun Matt Moore aloittaa syöttäjänä. Braves sekä Teheran ovat olleet SunTrust Parkilla sen verran hyvässä iskussa viime aikoina, että nappaamme kotijoukkueen voiton kiinni (1,87) kertoimella.

Muut MLB -valinnat

Tampa Bay Rays yli 4,5 juoksua (1,88)

Atlanta Braves yli 4,5 juoksua (1,93)

Chicago Cubs -1,5 (2,00)

Tästä Coolbetin MLB-kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset