MLB 22.5: Cincinnati Reds – Seattle Mariners

Sunnuntain ehdoton kohokohta tulee olemaan tänään illalla, kun Leijonat kohtaavat MM-kisojen loppuottelussa Kanadan. Sitä ennen on aika iskeä kiinni sunnuntain aikaiseen MLB-kierrokseen ja Cincinnati Reds – Seattle Mariners otteluun.

Cincinnati Reds – Seattle Mariners

Valinta: Mariners (1,65) / Mariners -1,5 (2,08)

Kotijoukkue Cincinnati on hävinnyt peräti yhdeksän kymmenestä edellisestä ottelustaan ja tällä hetkellä Redsin tappioputki on venähtänyt jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Redsin syöttökummulla aloittaa tänään Alfredo Simon. Simonin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 10.34 ja se kertoo kaiken miehen tämän hetkisestä kunnosta. Simon on heittänyt muutamissa otteluissa jopa kelvollisesti, mutta romahduksia sattuu aivan liian usein.

Simonin edellinen ottelui päättyi rajuun selkäsaunaan, kun Cleveland iski miehelle neljän syöttövuoron aikana kymmenen juoksua ja 14 osumaa. Esitys oli varsinainen pohjanoteeraus ja saa nähdä onko mies pystynyt kasaamaan itsensä tämän illan otteluun.

Vierasjoukkue Seattle Mariners on voittanut kolme edellisestä otteluaan. Marinersin kohdalla on huomioitava vahva vieraspelaaminen sillä joukkueen saldo reissupeleistä on tällä hetkellä vahva 17-7.

Seattlen syöttökummulla aloittaa tänään Wade Miley, joka on voittanut viisi edellistä pelaamaansa ottelua. Näihin otteluihin mahtuu kolme loistavaa esitystä eli mies on tällä hetkellä vahvassa vedossa. Miley pelasi upeasti edellisessä ottelussaan, kun mies ei päästänyt juoksuakaan kuuden syöttövuoronsa aikana.

Syöttäjien taisto kääntyy tänään vahvasti vierasjoukkueen hyväksi ja uskomme vahvasti, että Seattle nappaa tänään kolmannen perättäisen voittonsa heikossa iskussa olevasta Cincinnatista.

Muut valinnat:

Houston – Texas yli 7,5 juoksua (1,85)

Phillies – Braves yli 7,5 juoksua (1,80)

Coolbet – markkinoiden siistein vedonlyöntisivusto

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet ilmoittaa julkisesti olevansa todella asiakaslähtöinen pelifirma, missä otetaan huomioon kaikki vanhat sekä uudet asiakkaat. Yhtiö ei myöskään aio tarjota tutuksi tullutta affiliate-ohjelmaa edes yhteistyösivustoille, sillä pelaajia kohtaan halutaan olla nyt ja aina tasavertaisia.

Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tästä Coolbetille pelaamaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset