MLB 24.4: Angels kohtaa Marinersin Angel Stadiumilla!

Sunnuntai on jälleen MLB-ystävien juhlapäivä, kun otteluita pelataan hurjasti parhaaseen katseluaikaan. Monia otteluita on jo käynnissä, mutta pelattavaa riittää vielä myöhäisiltaan asti. Tällä kertaa meidän huomiomme kiinnittyy Angel Stadiumilla pelattavaan Angels – Mariners otteluun.

Angels – Mariners

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,85)

Angels kohtaa tänään kotistadionillaan Marinersin kolmatta kertaa peräkkäin. Marinersin voitti sarjan ensimmäisen ottelun, mutta Angels palasi voittojen tielle edellisessä taistossa.

Angelsin syöttökummulla aloittaa Matt ”kengäntekijä” Shoemaker, joka on avannut kautensa yllättävänkin hyvin. Shoemakerin kauden ensimmäinen ottelu oli surkea, mutta sen jälkeen mies on parantanut otteitaan ja edellisessä ottelussa hän syötti loistavasti.

Vaikka Shoemakerilla on vahva peli alla niin mies ei ole enää vanhalla tasollaan ja ihan täyttä luottoa ei miehelle annetta sillä hyvän ja huonon päivän ero on hurjan suuri.

Vierasjoukkue Mariners on pelannut heikosti kotikentällään, mutta vieraskentillä peli on kulkenut jostain syystä paremmin sillä joukkue on voittanut 11 vieraspelistään peräti 7.

Marinersin syöttäjänä aloittaa tänään Wade Miley. Mileyn alkukausi on ollut vaikea ja edellinenkään ottelu ei aiheuttanut suuria ilonkiljahduksia. Mileylle iskettiin kolmen syöttövuoron aikana kolme juoksua ja kun tähän lisätään vielä yhdeksän osumaa, joista ei tullut juoksua niin esitys jätti ilmoille jälleen suuria kysymysmerkkejä.

Shoemaker vie ennakkoissa syöttäjien taiston, mutta kuten aiemmin mainitsimme niin myös kotijoukkueen syöttökummulla leijailee epävarmuustekijöitä. Kun tähän soppaan lisätään vielä Mariners ja Miley niin yli 7,5 juoksulle tarjottu (1,85) kerroin vaikuttaa maukkaalta valinnalta illan rientoihin!

Muut valinnat:

Padres – Cardinals yli 7,5 juoksua (1,80)

Padres – Cardinals yli 8,5 juoksua (2,14)

Aiheeseen liittyvät uutiset