MLB 24.5: San Francisco Giants – San Diego Padres

MLB-betsejä jatketaan taas tänään välipäivän jälkeen. Tänään pelataan taas iso kierros, mutta hyvät kohteet tuntuivat olevan tällä kertaa varsin kiven takana. Lopulta pelattavaa löytyi San Francisco Giants – San Diego Padres ottelusta.

San Francisco Giants – San Diego Padres

Valinta: Giants -1,5 (2,05)

Kotijoukkue on ollut mahtavassa iskussa viime aikoina sillä joukkue on hävinnyt vain yhden kymmenestä edellisestä ottelustaan. Giants on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja etenkin joukkueen puolustuspeli on ollut timattisessa iskussa.

Giantsin syöttökummulle astelee Jeff Samardzija, joka on saamassa uutta ”alkua” uralleen joukkueen vaihdoksen jälkeen. Samardzija on ollut mahtavassa iskussa edellisillä kierroksilla ja miehelle on isketty 16 edellisessä syöttövuorossa vain kaksi juoksua.

Vierasjoukkue Padres on voittanut kolme kymmenestä edellisestä ottelustaan ja tällä hetkellä joukkue on kahden ottelun tappioputkessa.

Padres lähettää syöttökummulleen Andrew Cashnerin. Cashner on päästänyt 13 edellisen syöttövuoronsa aikana 12 juoksua. Cashnerin kauden heikoin peli oli juuri Giantsia vastaan. Cashnerille iskettiin tässä ottelussa kahden syöttövuoron aikana peräti kuusi juoksua.

Kotijoukkue on mahtavassa vireessä Samardzijan johdolla enkä usko, että joukkue kompastuu tänään Padresiin. Cashner jää syöttäjien taistossa toiseksi ja kun tähän lisätään vielä Giantsin vahva puolustuspelaaminen niin kotijoukkueen voitto tasoituksella on varsin hyvä pelikohde tälle yölle.

Muut valinnat:

Mariners -1,5 (2,15)

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

MLB-kohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset