MLB 24.8: Dodgers takaisin voittojen tielle!

Tänään palataan pitkästä aikaa MLB -vetojen pariin. Osa kierroksen otteluista on jo käynnissä, mutta loppuillan ohjelma tarjoaa meille muutaman maukkaan peli-idean.

Pittsburgh Pirates – Los Angeles Dodgers

Valinta: Dodgers (1,71)

Pirates ja Dodgers iskevät tänään yhteen PNC Parkilla, Pennsylvaniassa. Tänään pelataan tämän ottelusarjan neljäs ottelu. Dodgers johtaa sarjaa tällä hetkellä 1-2, kun Pirates nappasi edellisessä ottelussa tiukan 1-o voiton.

Pirates on napannut kymmenestä edellisestä ottelustaan vain kolme voittoa, joten joukkue ollut viime aikoina vaikeuksissa.

Pirates iskee tänään syöttökummulleen nuoren Chad Kuhlin. Kuhlin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4,52 ja mies on pelannut muutoinkin nousujohteista kautta tähän mennessä. Kuhl oli edellisessä ottelussa hyvässä vireessä, kun Pirates kaatoi Cardinalsin.

Vierasjoukkue Dodgers on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan, joten joukkue on hyvässä iskussa lukuisista loukkaantumisista huolimatta.

Dodgersin syöttöringin valtaa tänään Hyun-Jin Ryu. Ryu pelaa tällä hetkellä loistavaa kautta ja miehen esitykset ovatkin olleet vakuuttavia illasta toiseen. Ryun ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 3.45 ja kannattaa huomioida, että miehelle on isketty neljässä edellisessä startissa vain kolme juoksua.

Molemmilla joukkueilla on tänään hyvä syöttäjä kehissä, joten juoksumäärä voi jäädä varsin alhaiseksi. Ryu on kuitenkin vielä astetta kovempi kaveri kuin Kuhl ja se kääntään vaakakuppia vierasvoiton suuntaan.

Nappaamme lapulle tästä ottelusta Dodgersin voiton sekä alle 8,5 juoksua -vedon joka tarjoaa mukavan 2,05 kertoimen.

Muut MLB-valinnat:

Cubs -1,5 (1,96)

Pirates – Dodgers alle 8,5 juoksua (2,05)

Tästä Coolbetin MLB -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset