MLB 25.4: Braves kohtaa Red Soxin Turner Fieldillä!

Eiliset MLB-betsit sujuivat varsin mukavasti, kun kaikki kolme kohdetta napattiin taskuun mahtavan kierroksen päätteeksi. Tänään matkustamme Turner Fieldille, jossa Braves koittaa katkaista viiden ottelun mittaisen tappioputkensa Red Soxin kustannuksella.

Atlanta Braves – Boston Red Sox

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,90)

Atlanta Braves rämpii tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa. Braves on juuttunut National Leaguen East-divisioonan hännille ja joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden kotiottelun tällä kaudella.

Bravesin syöttöringissä aloittaa tänään Julio Teheran. Teheran on hävinnyt kaikki neljä starttiaan vaikka edellisen ottelun esitys olikin jo kelvollinen. Ennen Dodgers -ottelua Teheranille iskettiin kahdessa ottelussa peräti 11 juoksua, joten mikään varma kaveri mr. Teheran ei tällä hetkellä ole.

Vierasjoukkue Red Sox on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Tänään Red Sox lähtee hakemaan voittoa Rick Porcellon johdolla. Porcello on voittanut kaikki kolme starttia, mutta se ei kerro koko totuutta. Porcello on syöttänyt kolmessa pelaamassaan ottelussa enintään seitsemän syöttövuoroa ja miehelle on isketty jokaisessa ottelussa kuitenkin vähintään kolme juoksua. Porcello on ollut ollut kelvollinen, mutta silti me emme luota tähän mieheen ihan täysin – ainakaan vielä.

Red Soxin lyöntipeli on toiminut viime aikoina mukavasti ja se tekee Teheranin iltapuhteesta varmasti haastavan. Braves puolestaan leijailee varjojen mailla ja tällä hetkellä on vaikea uskoa, että kotijoukkue pystyisi nostamaan tasoaan edellisestä otteluista.

Juoksuraja on vedetty mielestäni aika alas tähän kohteeseen ja se kelpaa meille varsin hyvin. Me nappaamme tähän otteluun yli 7,5 juoksua mukavalla (1,90) kertoimella.

Muut valinnat:

Cleveland (1,67)

Tigers – Athletics alle 8,5 juoksua (1,80)

Aiheeseen liittyvät uutiset