MLB 26.5: Cardinals voittoon Leaken johdolla?

MLB-pelit jatkuvat tänään hieman normaalia pienemmällä kierroksella. Tänään kaatseet käännetään Nationals – Cardinals otteluun, jossa vierailijat on asetettu altavastaajan asemaan ainakin kertoimien perusteella.

Nationals – Cardinals

Valinta: Cardinals (2,17)

Kotijoukkue Nationals lähtee hakemaan paluuta voittojen tielle hävityn Mets ottelun jälkeen. Nationalsin saldo kymmenestä edellisestä pelistä on 5-5, joten suoritukset ovat olleet vähintäänkin kelvollisia.

Natsin syöttökummulle astelee nuori oikeakätinen Joe Ross. Rossin ERA näyttää tällä hetkellä mukavaa 2,70 lukemaa, mutta otteet ovat menneet viime aikoina hieman huonompaan suuntaan mahtavan alkukauden jälkeen.

Ross päästi vain kaksi juoksua neljässä ensimmäisessä ottelussaan, mutta sen jälkeen miehelle on napautettu neljässä viimeisimmässä ottelussa 15 juoksua. Tämä määrä ei ole katastrofi, mutta vire on selvästi laskusuuntainen.

Vierasjoukkue Cardinals on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan kovaa Cubsia vastaan. Tänään joukkue hakee paluuta voittojen tielle Mike Leaken johdolla.

Kokenut Leake on ollut viime peleissä mahtavassa vedossa hankalan alkukauden jälkeen. Mies on voittanut kolme edellistä otteluaan ja ERA on ”puolittunut” alkukaudesta. Leakelle on isketty kolmessa edellisessä ottelussa vain kaksi juoksua ja kun osumiakin on vain 15 kappaletta niin meno on ollut vakuuttavaa.

Cardinalsille tarjottu (2,17) kerroin vaikuttaa sen verran hyvältä, että siihen on syytä tarttua. Nykyvireessä Leake vie syöttäjien taiston ja mielestäni Cardinals vie voiton myös hyökkäyspelissä eli kyseessä on loistava kerroin, joka kannattaa napata talteen!

Muut valinnat:

Yankees – Blue Jays alle 9,5 juoksua (1,85)

Astros – Orioles alle 8,5 juoksua (1,85)

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

MLB-kohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset