MLB 26.9: Valinnat illan aikaisiin otteluihin!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Pudostuspelit lähestyvät kovaa vauhtia MLB:ssä. Usealla joukkueella on vielä mahdollisuus päästä pudostuspeleihin, joten panosta riittää sarjan loppuun asti.

Houston – Texas

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,74)

Kotijoukkue Houstonin viimeaikaiset esitykset ovat olleet sen verran heikkoja, että varmalta näyttänyt pudotuspelipaikka alkaa luisumaan pois käsistä ellei joukkue ala hereäilemään pian.

Astrosin kummulla aloittaa tänään Collin McHugh. McHugh on ollut hyvässä vedossa koko kauden ajan, mutta tänään vastassa on kovassa iskussa oleva Texas.

McHugh pelasi edellisen ottelun heikkoa Oaklandia vastaan hyvin, mutta tätä ottelua ennen mies oli suurissa vaikeuksissa.

Texas alkaa varmistella paikkaansa pudostuspeleissä. Rangers on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan kahdeksan ja joukkue liitelee tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa.

Rangersin kummulla aloittaa tänään Derek Holland ja se saattaa tuottaa monelle Rangers fanille harmaita hiuksia. Tähän on hyvä syy sillä Hollandin kolmen edellisen ottelun era näyttää nimittäin karmeaa lukua 9.00.

Molempien joukkueiden syöttäjien vire on vähintäänkin kyseenalainen, joten odotan tästä isojuoksuista ottelua.

Muut valinnat:

Yankees – White Sox yli 8 juoksua (2,03)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset