MLB 27.4: Nationals jyrää Nationals Parkilla!

MLB-betseistä pidettiin eilen välipäivä, mutta homma jatkuu taas tänään normaalisti. Tälle kierrokselle napattiin pelettavaa peräti neljästä ottelusta. Tällä kertaa otamme tarkempaan syyniin Nationals – Phillies ottelun.

Nationals – Phillies

Valinta: Nats -1,5 (2,00)

Kotijoukkue Nationals lähtee tämän yön kamppailuun ennakkosuosikin asemasta. Nats on pelannut tähän mennessä kotikentällään erittäin hyvin. Kotijoukkue on voittanut kymmenestä kotiottelustaan peräti kahdeksan, joten Philliesillä tulee olemaan tänään haastava iltapuhde.

Nationalsin syöttökummulla aloittaa tänään Gio Gonzalez, joka on pelannut mahtavan alkukauden. Gonzalezin era kolmen ottelun ja 19 syöttövuoron jälkeen näyttää mahtavaa 1,42 lukemaa ja kun tähän lisätään vielä 19 ”strikeoutia” niin meno on ollut vakuuttavaa.

Vierasjoukkue Phillies on aloittanut kautensa positiivisesti ja joukkue majailee tällä hetkellä National Leaguen East-divisioonassa kolmanella sijalla. Phillies voitti eilen Nationalsin 3-4  tämän sarjan ensimmäisessä ottelussa.

Philliesin kannalta huono asia on se, että syöttöringissä aloittaa Jeremy Hellickson. Hellicksonin edellinen ottelu päättyi katastrofiin, kun miehelle iskettiin neljän syöttövuoron aikana neljä juoksua ja peräti kymmenen osumaa.

Hellicksonin kauden on ollut todella hankala sillä miehen era näyttää heikkoa 5,21 lukemaa 19 syöttövuoron jälkeen. Tänään mies joutuu jälleen kovan paikan eteen Nationals Parkilla eikä suurta tason-nostoa ole odotettavissa.

Gonzalez vie syöttäjien taiston suvereenisti ja kun tähän lisätään vielä Nationalsin vahvat esitykset kotikentällä niin kotijoukkueen kahden juoksun voitto on syytä napata lapulle mukavalla (2,00) kertoimella.

Muut valinnat:

Red Sox -1,5 (2,05)

Cubs yli 4,5 juoksua (2,10)

Mariners (1,70)

Mariners – Astros yli 7,5 juoksua (1,98)

Aiheeseen liittyvät uutiset