MLB 27.7: Cincinnati Reds vierailee Californiassa!

MLB-betsejä jatketaan taas tänään pienen kesätauon jälkeen. Osa tämän kierroksen otteluista on jo käynnissä, mutta me suuntaamme katseemme San Francisco Giants – Cincinnati Reds -otteluun.

San Francisco Giants – Cincinnati Reds

Valinta: Giants -1,5 (1,89)

Tämän ottelun kertoimet ovat painettu aika alas, mutta Giantsin tasoitukselle tarjottu (1,89) kerroin on silti vielä pelattavissa.

Kotijoukkue Giants on voittanut vain kaksi kymmenestä ottelustaan, mutta tuskaan tuli hieman helpotusta, kun joukkue onnistui nappaamaan kotikentällään voiton Cincinnatista.

Giants on ollut vahva kotijoukkue koko kauden ajan joukkue onkin hävinnyt vain yhden viidestä edellisestä kotiottelustaan. Myös koko kauden saldo 30-18 kestää vertailun melkeimpä mihin tahansa joukkueeseen.

Giantsin syöttökummulta löytyy tänään laadukas Madison Bumgarner. Bumgarnerin ERA näyttää lukemaa 2.14. Bumgarner on ollut vahvassa iskussa koko kauden ajan enkä usko, että Reds kykenee horjuttamaan tätä miestä illan taistossa.

Vierasjoukkue Cincinnati Reds lähtee hakemaan sarjan toista voittoaan Giantsista. Redsin vieraspelit eivät ole sujuneet tällä kaudella kovin sillä saldo näyttää tällä hetkellä lukemaa 15-33.  Lisäksi Reds on onnistunut voittamaan vain yhden viidestä edellisestä vieraspelistään.

Reds iskee kummulle Dan Strailyn, jonka ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.01. Straily on parantanut otteitaan alkukaudesta ja mies onkin päästänyt kolmessa edellisessä pelaamassaan ottelussa vain viisi juoksua, mutta tästä huolimatta me emme luota mieheen ihan täysin sillä epävarmuustekijöitäkin löytyy.

Me luotamme tänään Bumgarneriin sekä Giantsin vahvaan kotipelaamiseen sen verran, että nappaamme kotijoukkueen voiton lapulle tasoituksen kera!

Muut valinnat:

Cubs – White Sox yli 8,5 juoksua (1,80)

Twins – Braves yli 8,5 juoksua (1,87)

MLB-betsit sisään Coolbetilla!

MLB-opas baseballin ystäville!

Aiheeseen liittyvät uutiset