MLB 30.5: Chicago Cubs – LA Dodgers

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB-betsejä jatketaan tänään jenkeissä juhlittavan ”memorialdayn” tunnelmissa. Osa kierroksen peleistä startattiin jo aiemmin, joten meidän valintamme napataan myöhemmistä otteluista. Tänään tarkemmassa syynissä on Chicago Cubs – LA Dodgers ottelu.

Chicago Cubs – LA Dodgers

Valinta: Cubs (1,75)

Kotijoukkue Chicago Cubs on aloittanut kautensa yhtä vahvasti, kuin moni osasi odottaa. Cubs johtaa National Leaguen central -divisioonaa selkeästi ennen Piratesia.

Cubs on ollut todella vahvassa iskussa viime aikoina ja joukkue leijailee tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Cubs iskee tänään syöttökummulleen Jason Hammelin. Hammelin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 2.17 eli alkukausi on ollut vahva.

Hammel palasi edellisessä pelaamassaan ottelussa voittokantaan hankalan Brewers ottelun jälkeen. Miehelle iskettiin seitsemän syöttövuoron aikana vain yksi juoksu, kun Chicago jyräsi Cardinalsin maanrakoon.

Vierasjoukkue Dodgers on voittanut kaksi viimeisentä otteluaan ja kymmenestä edellisestä ottelusta on kasassa yhteensä kuusi voittoa. Dodgers lähtee hakemaan tänään voittoputkelleen jatkoa Alex Woodin johdolla.

Wood palaa tänään pelikentille pienen loukkaantumisen jälkeen. Miehen ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.03, joten kauden alku on ollut kelvollinen. Woodin heikoimmat esitykset on nähty tällä kaudella juuri vieraskentillä, ja samat vaikeudet saattavat jatkua tänäänkin, kun joukkue vierailee vaarallisella Wrigley Fieldillä.

Kotijoukke Cubsin vahva viretila sekä Woodin yllä leijailevat kysymysmerkit antavat aiheen hypätä tällä kertaa kotijoukkueen kelkkaan kelvollisella 1.75 kertoimella.

Muut valinnat:

Kansas City – Tampa Bay Rays yli 7,5 juoksua (1,85)

LA Angels – Detroit Tigers yli 7,5 juoksua (1,85)

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

MLB-kohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset