MLB 31.5: Milwaukee Brewers – St Louis Cardinals

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB-betsit saadaan ilmoille kerrankin primetime aikaan, joten nyt kannattaa olla tarkkana. Eiliset betsit päättyivät lopulta 2/3 tulokseen, kun Angelsin ja Tigersin välinen ottelu jäi kaksi juoksua vajaaksi. Tänään päähuomio kiinnitetään Brewers – Cardinals otteluun.

Milwaukee Brewers – St Louis Cardinals

Valinta: Cardinals (1,64)

Brewers hävisi eilisen ottelun Cardinalsia vastaan tylysti 0-6. Kotijoukkue lähtee hakemaan tänään parempaa tulosta Wily Peraltan johdolla.

Peraltan ERA näyttä tällä hetkellä lukemaa 6.62 ja mies on heittänyt tällä kaudella maksimissaan kuusi syöttövuoroa peliä kohden. Peraltan edellinen ottelui päättyi voitokkaasti, mutta täytyy huomioida, että vastassa oli heikko Atlanta Braves. Peralta päästi tässä ottelussa viiden syöttövuoron aikana vain kaksi juoksua, mutta lukuisat osumat aiheuttivat harmaita hiuksia Brewersille.

Peraltan otteet ailahtelevat rajusti otteluiden välillä. Toinen ongelma on osumat, joita Peraltalle iskettään varsin paljon pelien aikana. Cardinalsin tasoinen joukkue pystyy hyödyntämään kyseiset virheet vuoden varmasti.

Vierasjoukkue Cardinals hakee uusintaa eiliselle murskavoitolleen Mike Leaken johdolla. Leake oli syöttökummulla myös edellisen kerran, kun pelasimme betsimme vierasjoukkueen kautta. Silloin St Louis hävisi niukasti Nationalsille, mutta Leake pelasi hyvin, kuten viime aikoina on ollut tapana.

Leaken ERA on tällä hetkellä 3.90, mutta se johtuu enimmäkseen heikosta alkukaudesta. Nyt Leake on ryhdistäynyt ja mies on pelannut loistavasti neljässä edellisessä ottelussaan.

Cardinals on ottelun ennakkosuosikki, mutta vieraille tarjottu kerroin kelpaa tästäkin huolimatta peleihin. Leake vie syöttäjien taiston nimiinsä ja Cardinals on tällä hetkellä selvästi vahvempi nippu, kuin Brewers.

Yön muut valinnat:

Phillies – Nationals yli 6,5 juoksua (1,68)

Blue Jays – New York Yankees all 9,5 juoksua (1,66)

Angels – Tigers yli 8,5 juoksua (1,85)

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

MLB-kohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset