MLB 4.6: Miami Marlins – NY Mets

MLB-betsejä jatketaan taas parin välipäivän jälkeen. Viikonloppuna pelataan taas reilusti pelejä ja lauantain kierrokselta löytyikin mukavasti betsattavaa. Tänään katseemme kiinnityvät Miami Marlins – NY Mets otteluun.

Miami Marlins – NY Mets

Valinta: NY Mets (1,87)

Kotijoukkue Marlins hävisi eilen Mets-sarjan ensimmäisen ottelun 2-6 ja siinä samalla joukkueen kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi tylysti.

Marlinsin syöttökummulla aloittaa tänään Justin Nicolino. Nicolinon ERA on noussut jo 4.50 lukemaan neljän heikohkon esityksen jälkeen. Nicolino on päästänyt neljässä edellisessä ottelussaan peräti 14 juoksua.

Vaikka Nicolinon esitykset ovat olleet viime aikoina heikkoja niin täytyy, kuitenkin huomioida, että mies on onnistunut tekemään kahdessa edellisessä ottelussaan kymmenen ”strikeouttia”.

Vierasjoukkue NY Mets lähtee metsästämään toista perättäistä voittoaan Marlinsista Bartolo Colonin johdolla. En olisi ihan heti uskonut, että betsit tullaan iskemään joskus Colonin varaan, mutta tällä kertaa taitaa käydä niin.

Colon on aloittanut kautensa loistavasti ja se on ainakin itselleni suuri yllätys. Miehen ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 3.39 ja konkarin suorittamista on ollut mukava katsella. Colon on kuitenkin vielä hieman epävarma kortti itselleni, mutta mieheen on pakko luottaa tällä kertaa.

Mets on ottelun suosikki ja Colon vie niukasti syöttäjien välisen taiston. Metsille tarjottu (1.89) kerroin on sen verran kova, että se on otettava talteen.

Muut valinnat:

Padres – Rockies yli 7,5 juoksua (1,82)

Giants (1,85)

Nappaa yön MLB-kohteet talteen meidän tapaan Veikkaushuoneen, 24hBetin tai Coolbetin huikean bonustarjouksen voimalla. Jokainen kumppanimme tarjoaa luotettavaa pelaamista sekä 100% talletusbonuksen uusille asiakkaille.

Aiheeseen liittyvät uutiset