MLB 5.10: ”Ässät” kohtaavat Citi Fieldillä!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB -kausi on edennyt jo pudostuspelivaiheeseen. Eiliseen Blue Jays – Orioles -otteluun asetettu alle 8,5 juoksua veto napattiin komeasti taskuun, joten siitä on hyvä jatkaa kohti tämän yön ottelua.

NY Mets – San Francisco Giants

Valinta: Yli 5,5 juoksua (1,82)

Tänään Citi Fieldillä kohtaa kahden kovan joukkueen lisäksi kaksi luunkovaa syöttäjää, kun Noah Syndergaard sekä Madison Bumgarner valtaavat syöttökummun. Herrojen kovien tilastojen ansiosta ottelun juoksuraja on vedetty tänään todella alas.

Syöttäjien taisto on tänään todella tasainen ja suuria eroja on vaikea etsiä. Bumgarnerin eduksi täytynee, kuitenkin laskea aikaisempi kokemus kovista pudotuspeliotteluista. Lisäksi Bumgarner on ollut aina hyvässä iskussa Citi Fieldillä uransa aikana.

Citi Fieldillä kohtaa tänään kaksi kovaa joukkuetta, kuten aiemmin tuli todettua, mutta yksi huomattava ero joukkueiden välillä kuitenkin on. Mets pelasi heikon alkukauden, mutta loistava loppukiri toi lopulta paikan Wild Card -otteluun. Vierasjoukkue Giantsin kauden kulku oli käytännössä päinvastainen sillä joukkueen esitykset heikkenivät todella paljon All Star -tauon jälkeen ja lopulta suora pudotuspelipaikka karkasi käsistä.

Odotamme ottelusta todella tasaista vääntöä, mutta luotamme tänään molempien joukkueiden lyöntivoimaan sen verran, että uskallamme hypätä overin kyytiin. Syöttäjät ovat todella kovia, mutta yli 5,5 juoksulle tarjottu (1,82) kerroin tuntuu silti varsin hyvältä vaihtoehdolta ja se napataankin tänään lapulle.

Tutustu Coolbetin MLB -blogiin tästä!

MLB -betsit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset