MLB 6.4: Arizona hakee toista perättäistä voittoaan Rockiesista!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB on lähtenyt ryminällä käyntiin ja pelejä pelaillaan tuttuun tapaan lähes jokaisena iltana. Eiliset MLB-betsit sujuivat mukavasti, kun neljästä kohteesta saatiin kolme kiinni.

Arizona Diamondbacks – Colorado Rockies

Valinta: Diamondbacks -1,5 (2,35)

Diamondbacks ja Rockies kohtaavat tänään jo kolmannen kerran tällä kaudella. Rockies voitti kauden avausottelun, mutta Arizona tasoitti tilit heti seuraavassa ottelussa.

Kauden kahdessa ensimäisessä ottelussa on nähty peräti 32 juoksua, joten meno on ollut varsin hurjaa. Tänään samanlaista juoksujuhlaa ei välttämättä ole luvassa.

Diamondbacksin syöttäjänä aloittaa tänään 26 vuotias Patrick Corbin. Corbin pelasi loistavan preseasonin ja odotan, että mies jatkaa samoja otteita myös ”tosipeleissä”.

Rockiesin syöttökummun valtaa Tyler Chatwood. Chatwoodin preseason oli Corbinin tapaan hyvä, mutta ihan samantasoinen kaveri ei silti ole kyseessä.

Uskon, että tässä ottelussa ei nähdä edellisen ottelun kaltaisia juoksujuhlia hyvässä iskussa olevien syöttäjien ansiosta. Arizona on ottelun suosikki ja uskon, että joukkue nappaa tänään kauden toisen voittonsa kotiedun turvin.

Muut valinnat:

Dodgers -1,5 (2,23)

Twins yli 3,5 juoksua (1,71)

Cleveland yli 3,5 juoksua (1,72)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset