MLB 4.2: Greinke debytoi Diamondbacks -paidassa!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB -kausi saatiin eilen vihdoin käyntiin. Kauden ensimmäinen MLB -betsi ei osunut, mutta tänään on jälleen uusi mahdollisuus kääntää kelkka.

Muistutan teitä kaikkia alkukauden haasteista. Vertailukohtana ovat vain Springtraining -ottelut ja niitä ei voi verrata sarjapeleihin, joten pidetäämpä panokset maltillisena kauden alkuvaiheessa. Sitten itse asiaan!

Arizona Diamondbacks – Colorado Rockies

Valinta: Diamondbacks -1,5 (2,08) / Alle 8,5 juoksua (1,72)

Diamondbacks ja Rockies avaavat kautensa Chase Fieldillä. Arizonan valmistavat ottelut sujuivat hyvin ja odotukset ovat korkealla.

Kovia odotuksia lisää myös Zack Greinken debyytti Chase Fieldillä. Mies siirtyi kauden alla jopa hieman yllättäen Dodgersista Diamondbacksiin ja nyt mies avaa kautensa punaisessa paidassa. Greinken viime kausi oli mahtava enkä usko, että meno muuttuu huonompaan suuntaan tällä kaudella.

Vierasjoukkue Rockies lähtee otteluun altavastaajan asemasta. Rockiesin syöttökummun valtaa Jorge De La Rosa, jonka preseason oli hankala. Tänään Rockies ja De La Rosa kohtaavat kovan hyökkäyskaluston ja kyyti saattaa olla kylmää.

Diamondbacks nappaa kauden avausottelustaan voiton Greinken johdolla. Arizonan voiton lisäksi lapulle kelpaa alle 8,5 juoksun vaihtoehto, joka tarjoilee meille vielä (1,72) kertoimen.

Muut valinnat:

Twins (2,08)

Dodgers -1,5 (2,00)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset