MLB -kausiennakko: American League East -divisioona

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB -ennakoissa siirrytään seuraavaksi American Leaguen puolelle. American Leaguesta tutkaillaan ensimmöisenä East -divisioonaa. Divisioonaennakoissa käydään läpi joukkueiden kuulumisia sekä voimasuhteita kauden alun lähestyessä.

MLB -American League East -divisioona

Tämänkin divisioonan voittokamppailu tulee olemaan todella tasainen. Ennakkoon ajatelleen tämän divisioonan voittokamppailu käydään Blue Jaysin ja Red Soxin välillä, mutta myös Tampa Bay Raysillä sekä Yankeesilla on sanansa sanottavana.

1. Toronto Blue Jays

Blue Jaysin viime kausi oli hieno. Joukkue ylitti 90 voiton rajan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1993 ja taipui pudostuspeleissä vasta Kansas Citylle, joka voitti lopulta mestaruuden. blue jays

Blue Jaysin hyökkäys oli kiistatta yksi viime kauden parhaita ellei jopa paras eikä tähän ole odotettavissa suuria muutoksia. Blue Jaysin puolustuspeli ei ole loistavaa, mutta se on riittävän hyvää ja se riittää varmasti pudotuspelipaikkaan.

Toronton rotaatio oli edellisellä kaudella American Leaguen viidenneksi paras. Viime kauden rotaatiosta poistui kova tekijä David Price, joka siirtyi Boston Red Soxiin. Pricen menettäminen on tietysti pieni miinus syöttörinkiin, mutta kannattaa muistaa, että Price pelasi viime kaudella alle 15 ottelua Blue Jaysin syöttöringissä.

Blue Jaysin kannalta hyviä uutisia tuo Marcus Stromanin toipuminen pahasta loukkaantumisesta. Mies ei pelannut viime kaudella käytännössä yhtään, mutta nyt mies on kunnossa ja hän tulee varmasti paikkamaan Pricen jättämän aukon.

Blue Jaysin pelottavan kovan hyökkäyskaluston ansiosta me iskemme joukkueen kärkipaikalle West- divisioonassa.

2. Boston Red Sox

Red Sox voitti MLB -mestaruuden vuonna 2013 ja moni onkin varmasti miettinyt mitä sen jälkeen tapahtui. Red Sox on flopannut mestaruuden jälkeen todella pahasti kahtena edellisenä kautena ja tästä hyvänä esimerkkinä Red Sox jätettiin tässä divisioonassa viimeiselle sijalle. Boston-Red-Sox-Logo

Red Soxin hyökkäyspeli oli vahvaa viime kaudella ja uskon sen jopa parantuvan tällä kaudella. Bostonin porukka vaikuttaa vahvalta myös puolustuspelin osalta, joten katseet kohdistuvat rotaatioon, joka oli heikko viime kaudella.

Red Soxin rotaatio oli viime kaudella yksi American Leaguen heikoimmista, mutta tällä kaudella siihen saattaa tulla muutos. Red Sox kaappasi täksi kaudeksi syöttökummulleen David Pricen, joka on kova tekijä.

Pricen takana Clay Buchholzin, Rick Porcellon, Eduardo Rodriguezin, sekä Joe Kellyn yllä leijailee jälleen kerran suuria kysymysmerkkejä, mutta mikäli kaverit onnistuvat petraamaan peliään edes hieman viime kaudesta niin tulos on takuulla parempi, kuin viime kaudella.

Sijoitamme Red Soxit rohkeasti tasaisen divisioonan toiselle sijalle. Aika näyttää onko Red Sox mestaruustaistossa vai löytyykö joukkue taas sarjan pohjamudista. Mielenkiintoinen joukkue, joka on syytä ottaa tarkempaan seurantaan kauden aikana.

3. Tampa Bay Rays

Tampa Bay Rays on jäänyt ulos pudotuspeleistä nyt kahtena vuotena peräkkäi rays n. Viime kaudella joukkue nappasi 80 voittoa ja se riitti divisioonassa neljänteen sijaan.

Raysin peli tulee perustumaan viime kauden tapaan puolustukseen ja rotaatioon. Viime kaudella joukkue päästi neljänneksi vähiten juoksuja American Leaguessa.

Jos puolustuspää on kunnossa niin hyökkäyspelissä riittää parannettavaa. Joukkue iski viime kaudella keskimäärin vain 3,98 juoksua ottelua kohden ja American Leaguessa vain White Sox teki vähemmän juoksuja kauden aikana, kuin Rays.

Raysin rotaatio on kelvollinen tälläkin kaudella. Joukkueen ykköstähti syöttökummulla on Chris Archer, joka lukeutuu MLB -sarjan parhaimmistoon omalla pelipaikallaan. Archerin takana Jake Odorizzi on kelpo pelimies, mutta esimerkiksi Matt Mooren sekä Drew Smylyn yllä leijailee kysymysmerkkejä.

Raysin menestys riippuu puolustuspelistä sekä rotaatiosta. Jos kaikki menee nappiin niin jopa pudotuspelipaikka on mahdollinen. Rays on kuitenkin mukana todella tasaisessa divisioonassa, joten pudotuspelipaikka ei tule irtoamaan helpolla.

4. New York Yankees

Yankeesin edellisiin kausiin on mahtunut paljon menestystä. Yankees on, jopa voittanut mestaruuden kertaalleen seitsemän edellisen kauden aikana. Karu fakta on kuitenkin se, että Yankees on pelannut yhden pudotuspeliottelun kolmen edellisen kauden aikana. yankees

Yankeesin hyökkäys oli koko MLB -sarjan toiseksi paras viime kaudella. Hyökkäyskalustoon ei ole tullut suuria muutoksia viime kaudesta, joten samanlaista tulitusta on odotettavissa tälläkin kaudella. Kannattaa kuitenkin huomioida, että muutamat pelaajat alkavat olla jo siinä iässä, että loukkaantumisriski on todella korkea.

Yankeesin rotaatiossa olevat nimet eivät vakuuta meikäläistä. C.C Sabathia, Michael Pineda sekä Nathan Eovaldi ovat nimiä joihin luottoa ei juurikaan ole. Luis Severino on kelvollinen pelimies yhdessä Masahiro Tanakan kanssa, mutta kahdella miehellä ei pötkitä kovinkaan pitkälle.

Ikääntyvässä Yankees-rosterissa on myös potentiaalia, mutta vanhat herrat ovat tästä huolimatta isossa roolissa etenkin hyökkäyspäässä. Hyökkäys on edelleen todella kova, mutta se ei kestä useita loukkaantumisia, joita tulemme todennäköisesti näkemään.

Yankees on liikaa hyökkäyspelinsä varassa enkä jaksa uskoa, että joukkue kykenee nappamaan tällä kaudella pudostuspelipaikan. Neljäs sija tässä tiukassa divisioonassa isketään Yankeesille.

5. Baltimore Orioles

Oriolesin viime vuodet ovat olleet melkoista vuoristorataa. Kaksi vuotta sitten joukkue nappasi peräti 96 voittoa ja voitti oman divisioonansa. Viime kaudella Orioles onnistui voittamaan ”vain” 81 ottelua ja suunta näyttäisi olevan sama tälläkin kaudella. orioels

Oriolesin vahvuus on ehdottomasti kova hyökkäyspeli. Orioles iski viime kaudella 217 ”home runia” ja vain Blue Jays sekä Astros olivat tässä tilastossa Baltimoren edellä. Hyökkäyspelin on toimittava samalla tavalla myös tällä kaudella mikäli joukkue haluaa menestyä.

Oriolesin ehdoton heikkous viime kaudella löytyi rotaatiosta. Itseasiassa vain Tigersin rotaatio oli heikoimpi. Orioles hankki täksi kaudeksi Yovani Gallardon, mutta toisaalta Wei-Yin Chen on poissa. Näin ollen Gallardo ei juurikaan vahvista rotaatiota vaan pikemminkin mies paikkaa Chenin jättämää aukkoa.

Gallardo on Oriolesin ykkösmies syöttökummulla, mutta sen jälkeen on hiljaisempaa. Täältä ei tipu suurta luottoa Oriolesin rotaatioon tällekkään kaudelle ja tästä syystä Orioles isketään tämän divisioonan viimeiselle sijalle.

Aiheeseen liittyvät uutiset