MLB -tuplauksen toinen päivä!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB -tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Eilisistä kohteista tuli vain yksi huti, mutta tästä huolimatta kaksi lappua putosi pois kyydistä, kun Cubs – Padres ottelu siirrettiin sateen takia. Kyseinen ottelu pelataan tänään, joten saamme vielä toisen lapun mahdollisesti leikkiin mukaan.

Jatkamme tuplausta tänään hieman ”vajaalla” lapulla sillä Marinersin ottelussa nähtiin tasan seitsemän juoksua ja näin ollen kyseinen veto mitätöitiin.

MLB -tuplauksessa luotetaan Miami Marlinsiin

Tänään lapulla luotetaan Miami Marlinsiin. Marlins lähtee otteluun kotikentällään selkeästä ennakkosuosikin asemasta. Valintaa puoltaa myös syöttäjien taisto, joka kääntyy vahvasti kotijoukkueen puoleen.

Toisessa kohteessa luotetaan juoksujuhliin, kun hyvässä vireessä oleva White Sox vierailee Globe Life Parkilla. Kotijoukkue Texasin syöttökummulla aloittaa Derek Holland, jonka alkukausi on ollut täysi pannukakku. Alkukauden tuskaan ei ole tulossa helpotusta vaan sama meno tulee jatkumaan tänäänkin.

Vierasjoukkueen syöttöringin valtaa Carlos Rodon, joka on pelannut huomattavasti paremmin kuin Holland, mutta tästä huolimatta me emme luota mieheen ihan täysin.

Globe Life Parkilla odotellaan juoksujuhlia ja yli 7,5 juoksun rajan pitäisi olla tänään pala kakkua.

MLB -kohteet talteen tästä!

11

12

Muistakaahan osallistua PS4- kisaan. Tällä hetkellä kisaa johdetaan karvan yli 23€:n voitolla, joten rima ei ole todellakaan korkealla. Pääset osallistumaan kisaan helposti tästä.

Aiheeseen liittyvät uutiset