MLB-vihje: Tigers hakee toista perättäistä voittoa Baltimoresta!

MLB

MLB:ssä pelataan tuttuun tapaan isoja kierroksia myös arkipäivinä. Tänään meille tarjoillaan peräti 13 ottelua, joista ensimmäinen käynnistyy jo klo 19:35.

Detroit Tigers – Baltimore Orioles

Valinta: Tigers (2,06)

Detroit Tigers onnistui katkaisemaan viiden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa edellisessä ottelussa Baltimorea vastaan. Maukas 4-2 voitto toi varmasti kaivattua uskoa joukkueen tekemiseen hankalan jakson jälkeen.

Tigers on isketty tänään kertoimien perusteella altavastaajan asemaan kotiedustaan huolimatta. Me emme allekirjoita tätä kerrointa aivan täysin sillä Tigersin syöttökummulla on tänään Matthew Boyd. Boydin ERA on kahden pelatun ottelun jälkeen komea 1.38 eli tämän miehen kausi on lähtenyt hyvin liikkeelle vaikka hyvät esitykset eivät ole tuoneet hänelle vielä voittoja.

Vierasjoukkue Baltimoren kone yskähtelee tällä hetkellä pahasti. Joukkueen lyöntipeli on tällä hetkellä heikkoa, syöttäjät eivät ole onnistuneet ja kaiken lisäksi Orioles on neljän ottelun tappioputkessa.

Oriolesin syöttäjänä aloittaa tänään Kevin Gausman. Gausmanin ERA on tällä hetkellä karmea 6.60, mutta mies on parantanut esityksiään heikon startin jälkeen.

Kummankaan joukkueen hyökkäyspeli ei vakuuta tällä hetkellä, mutta tästä huolimatta me luotamme Boydiin ja Tigersiin. Edellisin ottelun voitto toi kotijoukkueen leiriin kaivattua buustia ja se näkyy tänään kentällä. Tigers kelpaa peleihin mukavalla 2,06 kertoimella!

Muut MLB-valinnat

Tigers – Orioles, alle 8,5 juoksua (2,02)

San Diego Padres – LA Dodgers, yli 7,5 juoksua (1,96)

Toronto Blue Jays – Kansas City Royals, alle 8,5 juoksua (1,91)

Aiheeseen liittyvät uutiset