MLS: D.C vahvoilla kotonaan

D.C United isännöi heikosti vieraissa pelannutta Red Bullsia. D.C on pelannut kaudella aika ailahtelevasti, mutta on silti pelannut ajoittain mainiosti. Illan ottelusta tulee ennakolta varsin taktinen ja tasaväkinen. 

D.C United – New York Red Bulls

Valinta: D.C United +0 kerroin 2,08

D.C United on esiintynyt kotikentällään vaihtelevasti. Viime ottelussa se otti kuokkaan keskikastin Cityltä. Unitedin ongelmana on ollut ailahtelevaisuus, varsinkin kotikentällään. Hyökkäys kaipaisi kipeästi Chris Rolfea, mutta näillä näkymin hän ei ole kokoonpanossa.

Red Bulls on katastrofi-alun jälkeen saanut hieman juonen päästä kiinni. Molemmat joukkueet ovatkin tasapisteissä itäisen konferenssin alemmassa keskikastissa. Red Bullsin kannalta maalivahti Roblesin paluu pelaavaan kokoonpanoon on loistava uutinen.

Red Bulls ei ole vielä voittotiliään vieraskentällä aukaissut, enkä uskon sen pystyvän siihen tänäänkään. Vaikka Unitedin hyökkäys on ollut ajoittain heikkoa ja peli ailahtelevaista, on se kotikentällään erittäin vaikea voitettava.

Vierasjoukkueen kyytiin on vaikea hypätä, niin vaikean oloista heidän pelinsä on vieraskentällä ollut. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset ja täten on helppo hypätä kotijoukkueen kelkkaan pienellä tasoituksella.

 

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset