MLS: San Jose isännöi heikosti kauden aloittanutta Red Bullsia

San Josen kausi on alkanut varsin hyvin. Viidestä ottelusta kahdeksan pistettä on vähintäänkin kohtalainen saldo, mutta samaa ei voi sanoa Red Bullsin pistesaldosta. Myös keskilännessä pelataan futista, kun Colorado matkaa kautensa vakuuttavasti aloittaneen Kansasin vieraaksi. 

San Jose Earthquakes – New York Red Bulls

Valinta: San Jose kerroin 2,10

San Jose on aloittanut kauden pirteästi. Viiden ottelun jälkeen pisteitä on kasassa kahdeksan, mikä oikeuttaa läntisessä konferenssissa sijalle viisi. Maalintekijöistä Chris Wondolowski on ollut joukkueen paras neljällä osumalla.

Red Bulls vastaavasti on aloittanut kauden todella heikosti. Viidestä ottelusta vain yksi voitto, on ennakkoon koko sarjan vahvimpiin kuuluvalle joukkueelle katastrofi alku. Maaliero 4-11 kertonee kaiken joukkueen sekavasta puolustuksen tilasta.

Red Bulls ei ole alkukaudesta vakuuttanut, mutta joukkue tulee varmasti nousemaan kauden mittaan takaisin kärkikahinoihin. San Jose on aloittanut kauden hyvin ja kotikentällään se on selvähkö suosikki, joten kotijoukkue pelikupongille!

Sporting Kansas – Colorado Rapids

Valinta: Colorado alle 0,5 maalia kerroin 2,40

Kotijoukkue Kansas johtaa läntistä konferenssia viiden ottelun jälkeen. Joukkue on puolustanut viime kautta paremmin, mutta maalinteko ei ole tästä kärsinyt. Kansas ei välttämättä ole mestaruuskandidaatti, mutta viime kauden hyvät esitykset pudotuspeleissä ovat jatkuneet runkosarjan alussa.

Colorado jäi viime kaudella hännän huipuksi läntisessä konferenssissa. Maalinteko on joukkueen suurin ongelma. Kun maalintekovastuu on käytännössä Marco Pappalla ja Luis Solignacilla, ei Coloradolle voi maalirikasta Kansasin reissua luvata.

Kansasin puolustus on ollut tällä kaudella vakuuttavassa kunnossa, eikä Colorado ole vierasmaaleilla juhlinut. Coloradon heikko hyökkäyspeli antaa betsarille mahdollisuuden iskeä alle 0,5 maalia lapulle!

Aiheeseen liittyvät uutiset