MLS: Uusi kausi ryminällä käyntiin!

Yhdysvalotojen jalkapallosarja Major League Soccer, tuttavallisemmin MLS, starttaa tänä yönä. Runkosarjaa pelataan aina lokakuun lopulle saakka, jonka jälkeen molempien konferenssien kuusi parasta pelaavat vielä pudotuspelit. MLS – mestari on selvillä joulukuun alussa, joten futista rapakon toiselta puolelta on vähintäänkin riittävästi tarjolla. Tervetuloa mukaan!

Orlando – Real Salt Lake

Valinta: Orlando kerroin 2,00

Orlando jäi viime kaudella niukasti pudotuspelien ulkopuolelle, mutta tänä vuonna pudotuspelit on joukkueen selkeä tavoite. Kaka ja viime kaudella peräti 17 häkkiä ja vuoden tulokkaaksi valittu Kyle Larin tulevat johtamaan Orlandoa varsinkin hyökkäyspäästä.

Salt Lake pelasi Väli-Amerikan mestareiden liigaa, mutta taival päättyi menneellä viikolla, joten joukkue joutuu kauden avaukseen lyhyemmällä varoitusajalla kuin kotijoukkue. Salt Laken viime kausi meni täysin penkin alle, mutta tulevasta kaudesta on lupa odottaa selvästi parempaa.

Orlandon avaukseen odotetaan yli 60 000 katsojaa, joten tunnelma tulee olemaan kohdallaan. Orlando on hienoinen suosikki otteluun lähdettäessä, mutta Salt Lake tulee varmasti haastamaan kotijoukkueen etenkin vastahyökkäyksillä.

Chicago Fire – New York City

Valinta: Alle 2,5 maalia kerroin 2,10

Molemmat joukkueet vaihtoivat valmentajaa tulevalle kaudelle. Ainakin Cityn uudella valmentajalla Patrick Vieiralla fokus olisi syytä olla puolustuspelaamisen parantamisessa, sillä Cityn puolustus oli Chicagon ohella sarjan heikoimmasta päästä.

Chicago oli selvästi sarjan heikoin joukkue edellisellä kaudella, eivätkä odotukset ole korkealla tulevasta kaudesta. Fire ei voittanut viime kaudella yhtään vierasottelua, mutta kotona voittoja kertyi kahdeksan kappaletta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Chicagossa päättyi kotijoukkueen 1-0 voittoon.

Cityllä on lähtökohtaisesti enemmän hyökkäysvoimaa, mutta uskon että molemmat joukkueet pelaavat tarkasti varsinkin puolustuspäässä.

Aiheeseen liittyvät uutiset