MLS Pelivihje: Cup -rasitukset painavat

Jalkapallovihjeet | Vvihjeet.com

Dallas ja Colorado reissasivat viikolla cup -otteluiden perässä. Viikolla käytyjen otteluiden rasitus saattaa näkyä kotijoukkueiden otteissa.

Colorado saa kotonaan vastaansa lähes täydellistä vieraskiertuetta päättävän Vancouverin. Colorado kävi häviämässä cup -ottelunsa Houstonia vastaan ja tappio oli jo kolmas peräkkäinen sarjapelit mukaan lukien. Neljästä edellisestä vierasottelustaan vain kerran hävinnyt Vancouver havittelee varmasti voitokasta päätöstä vierasturneelleen. Colorado on ollut joukkueista vahvempi kotona, mutta luotetaan että tämä putki katkeaa. Kummankin joukkueen kokoonpanotilanne näyttää hyvältä joten on helppo hypätä Vancouverin kelkkaan!

Toisessa mielenkiintoisessa kamppailussa Dallas kohtaa kotonaan New Englandin. Kumpikin joukkue on hyvän alkukauden jälkeen hyytynyt ja joukkueet ovat pisteiden tarpeessa säilyttääkseen asetelmat ylemmässä keskikastissa. New England on edelleen itäisessä konferenssissa toisella sijalla mutta ero D. C Unitediin on karannut jo yli 10 pisteeseen. New England hamuaa enemmän voittoputken katkeamista.

 

Vancouver DnB kerroin 2,08

New England Dnb kerroin 2,70

Aiheeseen liittyvät uutiset