MLS Pelivihje: Maaleja Yankee stadiumilla

Kaka |Vvihjeet.com

New York Cityn Yankee Stadionilla on totuttu näkemään runsasmaalisia otteluita. Sarjajohtaja D.C United yrittää katkaista tappioputkeaan kotonaan Philadelphiaa vastaan. Seuraavassa muutama betsi-idea

New York City –  Orlando City

New York Cityn kotisaldo on melko surkeaa luettavaa: viidestä voitosta vain kaksi on tullut kotikentältä. Yankees stadium on vaikea stadion pelata niin kotijoukkueelle kuin vierasjoukkueellekin ja ottelut repeävät usein runsasmaalisiksi. Myös Cityn surkea puolustus ja Lampardin (myös mahd. Pirlon) poissaolot vaikeuttavat Cityn pelaamista entisestään. City on asetettu kertoimien valossa hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta Orlandon Dnb- kerrointa on mahdotonta sivuttaa.

D.C United – Philadelphia Union

Ottelun lähtökohdat ovat päivänselvät: D.C haluaa katkaista kahden ottelun voittoputken kotonaan ja samalla vankistaa sarjajohtoaan. Philadelphian tavoitteet ovat Open cup menestyksessä ja joukkue selvittikin tiensä tiistaina jo välierävaiheeseen. Vahva kotijoukkue United on selvä suosikki ja vasta-argumentteja on vaikea esittää. D.C suora voitto tuo rahat takaisin hieman yli kaksinkertaisena.

Yli 2,5 maalia kerroin 1,90

Orlando DnB kerroin 2,45

D.C United kerroin 2,10

Aiheeseen liittyvät uutiset