MLS Pelivihje: NYC – Toronto

Jalkapallovihjeet | Vvihjeet.com

Yön pelivihje suuntautuu isoon omenaan missä City kohtaa Toronton. Cityn kotiottelut ovat olleet erittäin runsasmaalisia ja maaliverkot tulevat heilumaan tiuhaan myös tulevassa ottelussa.

Valinta: Toronto Dnb kerroin 2,00

Cityn ja Toronton kohtaamisesta on tulossa kahden huonovireisen joukkueen kohtaaminen. Cityn saldona on neljästä ottelusta kolme tappiota ja tasapeli, kun taas Toronto on myös kahden ottelun tappioputkessa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Yankees stadiumilla 4-4 eikä samankaltainen maali-ilottelu tulisi kenellekään yllätyksenä. Kuitenkin linjaa on nostettu Cityn kotipelien osalta 3,5 asti, joten maalimäärillä on vaikeampaa betsata cityn kotiotteluita.

Toronton kaksi tappiota ei kuvaa täysin joukkueen nykytilaa ja Toronto onkin perustasoltaan huomattavasti vastustajaa parempi. Cityltä puuttuu hyvin todennäköisesti kärkihyökkääjä David Villa, joka on heiluttanut Torontoa vastaan maaliverkkoja kahdesti kummassakin kohtaamisessa. Rohkeimmat voivat yrittää suoraan Toronton voittoa, mutta Toronto Dnb kerroin on turvallisempi vaihtoehto.

Aiheeseen liittyvät uutiset